2777
2789

قرص مخمر آبجو داروخانه ها دارن.دوم خود جو را پوس کنده بجوشون و بخور.دیگه رو صورتت نشاسته با خمیر کن وبزن .

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته هر چی.قرص مخمر آبجو بخر بخور بسکویت ساقه طلایی. سبوس اینا چاق میکنه صورتا

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

خواهر گلم من متوجه حرفتون نشدم .شما گفتی صورتم لاغره منم گفتم نشاسته بزن  یا قرص مخمر آبجو بخور.اگه میخای لاغر شی باید بگم منم 78بودم الان باربی الان خواهرگلم میخای لاغز شی از رژیم آسون من استفاده کن.تاسریع لاغر شی من فقط 45روز تکوندم .اصلانم سختنبود همت میخاد اول بگو همتشا داری

خواهر گلم من متوجه حرفتون نشدم .شما گفتی صورتم لاغره منم گفتم نشاسته بزن  یا قرص مخمر آبجو بخور ...

عزیزمن نوشتم صورتم پرشده میحام لاغربشه صورتم.نگفتم صورتم لاغره یا خودم چاقم.صورتم گرد شده قبلا صورتم کشیده بود میخام صورتم دوباره لاغربشه.هیکلم میزونه قدم۱۷۳وزنم۶۸هستش ولی صورتم نازگی گرد شده بدم میاد بهم نمیاد