2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
بنظرتون نگهداریشون سخت نیست؟ دخترم الان دسشویی رو خبر میده فقط چون جلو توالت پله داره باید خودم ببرم ...

خیلی خوبه که دخترتون از الان هم میره دستشویی هم لباساشو در میاره   اشکال نداره که میگه دستشو تو خیابون بگیرید و بنظرم حتما باید دستشون رو  گرفت چون خیابون و اینجور جا ها خیلی خطرناکه   در مورد این که نگهداریشون سخته باید شطرایط خودتون رو بسنجی گلم اگر تو خودتون'میبینید یه بچه دیگه رو از پس مخارج و تفریحاتش و اینا بربیاید و هم شما و هم همسرتون به این نتیجه رسیدن بنظرم مشکلی پیش نمیاد 

با هم مهربون باشیم
راحت‌تر که نیس اما بیشتر باهم همبازی میشن البته اینم بگم پسرم خیلی آروم بود کلا اذیت نشدم بااینکه ک ...

اهان،، ولی دختر من خیلی بدقلقه،با همه بچها کنار نمیاد با یسریا خیلی خوبه با بعضیا خیلی لج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که دخترتون از الان هم میره دستشویی هم لباساشو در میاره   اشکال نداره که میگه دستشو تو ...

نه میگه تو خیابون دستمو نگیر، یا بغل کن یا دستمو نگیر. 

والا از شوهرم چی بگم ک اصلا همکاری نمیکنه همین یکی هم ک هست خیلی سرد برخورد میکنه البته باباشم همینجوری بوده و هست، نمیدونم چجوریه فقط وقتی بچه سرحاله و خوش اخلاق و بازی میکنه میره بغلش میکنه بازی میکنه یکم، اگه یکم بچه بداخلاقی کنه نق بزنه اصلا انگار نه انگار این باباشه، انگار اصلا نمیشنوه صداشو بیخیااااال میشینه سرش تو گوشی، ب ایناش ک فکر میکنم کلا پشیمون میشم از دومی

نه میگه تو خیابون دستمو نگیر، یا بغل کن یا دستمو نگیر.  والا از شوهرم چی بگم ک اصلا همکاری ...

با این شرایطی که گفتین  به نظر من همون یکی رو  بزرگ کنین و وقت بذارین چون شوهرتون همکاری نمیکنن خسته میشین خیلی زیاد و این ممکنه شما رو زود رنج کنه و کلافه بشین و نه برای دخترتون و نه پسرتون اونجور که باید و شاید خوب وقت نکنین باهاشون باشین و وقت بگذرونین  ولی من نظر خودم رو گفتم بنظرم با یه روانشناس میتونین موضوع رو در میون بذارید 

با هم مهربون باشیم