2777
2789
عنوان

کیا این فیلمو دیدن؟

167 بازدید | 19 پست

فیلم آس و پاسو کی دیده؟

اگه ندیدین اصلااااااااااااا به هیچ وجه نبینید توصیه نمیکنم

یه فیلم کاملا مسخره و مزخرف

کارگردانای امروزی واقعا ضعیف و ناشی هستن

از صنعت فیلم سازی هیچی نمیدونن وفکر میکنن اینجوریه که باید  یه کاغذ آچهار بردارن و یه بچه دوساله رو بیارن و بهش بگن فیلم نامه رو تو بگو من بنویسم. و اصلا هم مهم نیست که مردم وقتشون رو صرف این اشغالا میکنن

فیلمای قدیمی مثل ترش و شیرین، نصف مال من نصف نال تو، عاشق، چارچنگولی،گل یخ،لیموترش، شاخه گلی برای عروس، پیتزا مخلوط، و غیره محشرن

کاش میشد تو همون دوره قدیم موند😢

فقط متهم گریخت 😊

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک دیگ ایرانی نمیبینم مگ اینک خیلی تعریفشو کنن

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

من عاشق قدیمام کارتون کارتوش قهرمان خیابانها رو یادت میاد من تابستون سالها پیش از شبکه دو دیدم غروب مامانم داد میزد پاشو وضو بگیر وقت نمازه

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
😍😍 خانه به دوش که رو دستش نیست کلا گروه رضاعطاران معرکه بودن

ا وقتی عطاران فیلم نساخت فیلم به درد بخورم ندیدیم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

اصلا فیلمای ایرانی جدید رو نبینید

به شدت بی سر و ته و بی محتوان

طوری که ادم حرصش در میاد از این همع حماقت تو فیلم

زخم کاریو ببین تاحالاش که خوب بوده 

فیلمای ایرانی همشون مضخرفن

من اینو توی ی تاپیک گفتم 

مدافعان حقوق کارگردان های ایرانی اومدن ریختن سرم ک ارره خیلی فیلم اموزنده ای بود 

کلا خیلی جو گیرن مردم ایران. 

نمیدونن با خودشون چند چندن

🌧🕯🤍
من عاشق قدیمام کارتون کارتوش قهرمان خیابانها رو یادت میاد من تابستون سالها پیش از شبکه دو دیدم غروب ...

اخ اخ 😢😭😭😭

منو بردی به اون دوران

حنا دختری در مزرعه رو من ده میلیون بار دیدم

زخم کاریو ببین تاحالاش که خوب بوده 

اره میگن

ممنون از پیشنهادت

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪