2777
2789
عنوان

اپل یا سامسونگ؟

348 بازدید | 18 پست

کسایی بگن که تجربه استفاده از هر دو برند رو داشتن.نه کسایی که با اونیکی برند کار نکردن.دلیلشم بگین...

من گوشیم سامسونگه نوت آخرین مدله،تا حالا با اپل کار نکردم‌ و همیشه ساسمونگ داشتم،الان حس میکنم دوربین اپل بهتره و چون من از محصول عکاسی میکنم میخوام دوربینم بهترين باشه. بنظرتون عوض کنم آیفون ۱۲ بگیرم؟کدوم بهتره؟(البته فقط دوربین برام مهم نیست کل کاربردش مهمه)

قطعا سامسونگ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم أيفون داشتم هم سامسونگ

اگه سواد انگليسي داري ميتوني با اپل كار كني

يكمم سخته يكم طول ميكشه تا راه بيوفتي

بعدشم اينم بگم اپل خيلي پر خرجه

شما يه رابط فلش و گوشي براي سامسونگ ميخري بيست هزار

مال اپل سيصد هزار

شارژر و بقيه چيزارم همينطوري برو جلو

بعدشم من الان ايفونمو با سامسونگ اخرين مدل عوض نميكنم

دوربينش محشرهههههههههه

فقط أيفون بايد حواست باشه زمين نخوره كه به مرور صداش كم ميشه

خودم اپل دارم شوهرم سامسونگ 

اپل سیستم عاملش معرکه س ولی واقعا این تحریمها ادمو کلافه میکنه یه خط در میون اپ استور ارور ۱۰۰۹ میده یا کلا برنامه های ایرانی مثل اسنپ و اپ و … رو پاک میکنه 

خیلی از برنامه های اپ استور پولیه ولی توی گوگل پلی رایگانه ‌از طرفی سیستم عامل اپل خیلی خوبه اصلا هنگ نمیکنه و به هیچ عنوان ویروس نمیگیره 

کار کردن با اندروید راحت تره 

اپل بخوای چیزی از ش به لپتاب انتقال بدی یا برعکسش کلی مکافات داره کار کزدن با ایتونز

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نه تنها دوربين تمام قطعات ايفون از كيفيت بالايي برخوردار هست يه مدت استقاده كني كاملا متوجه با كيف ...

میترسم نتونم باهاش کار کنم چون تا حالا همیشه سامسونگ داشتم🤦‍♀️

از طرفی گوشی الانمم دوست دارم قلم داره ازش استفاده میکنم ولی نمیدونمممم🤦‍♀️

شما گوشیتون چیه؟

اسي اگه كسي رو داري خارج از كشور بگو برات بفرسته

بخاي بخري ديوونگي محضههه

قطعاتشووو ور ميدارن قطعه تقلبي ميزارن و......

ولي خوب اينم هست كه من داداشم براش أيفون دوازده گلد از ألمان فرستادن فقط بيست مليون پول ريجستر داد🙂😂

ایفون خیلی بهتره منم اولش فکر میکردم بعد سامسونگ نمیتونم باهاش کار کنم  ولی فوق العاده راحت بود برام. دوربینشم بهتر از سامسونگه 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من هم أيفون داشتم هم سامسونگ اگه سواد انگليسي داري ميتوني با اپل كار كني يكمم سخته يكم طول ميكشه ت ...

انگلیسی که آره بابا گوشب الانمم همیشه زبانش انگلیسیه.

حس میکنم کار باهاش سخته🤦‍♀️و میترسم اگه بگیرم نتونم کار کنم...

از طرفی هم گوشی الانم قلم داره بالاخره از قلمش هم استفاده دارم میترسم بگیرم پشیمون شم، از طرف دیگه دوربینش حس میکنم ضعیف تر از آیفونه😐🤦‍♀️

یعنی میگی قطعه هاش سریع خراب میشه آیفون؟شارژرو ک کابل و ... منظورمه