2777
2789
عنوان

گز خوشمزههه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 49 پست
نوش جونت کدبانو دستور لطفا

https://scontent-hou1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/122454226_284326985970836_6456715573502502262_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkLmRlZmF1bHQiLCJxZV9ncm91cHMiOiJbXCJpZ193ZWJfZGVsaXZlcnlfdnRzX290ZlwiXSJ9&_nc_ht=scontent-hou1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&_nc_ohc=lDwO7JehFZgAX9hWldl&edm=AP_V10EBAAAA&vs=17932581673411531_1933447532&_nc_vs=HBksFQAYJEdOS0FUQWVVdFA4SW1BSUJBSFpsV2Q2YTNKcFpia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHTnZGUndkQW1DRkNJR3dCQVA0N28xNFZ2dEZzYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwAVAAAmlvTbl87l2j8VAigCQzMsF0BOAAAAAAAAGBJkYXNoX2Jhc2VsaW5lXzFfdjERAHXqBwA=&_nc_rid=57bf83826d&ccb=7-4&oe=6135DF10&oh=9778f503188257866b812efb11286892&_nc_sid=4f375e 

این ویدیو دستور سعیده جون هست.. دقیق درست کنید همتا نداره داخل دستور گلوکز مایع هست که اونو اول سرچ کنید داخل گوگل از دستور ها استفاده کنید خانگیش رو هم میتونید درست کنید که خیلی راحته 

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
توضیح بده چطوری

اول گلوکز مایع رو درست کنید بعد طبق لینکی که گذاشتم گز رو درست کنید منم دعا کنید

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://scontent-hou1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/122454226_284326985970836_6456715573502502262 ...

برام یاز نمیشه اینستا ندارم،~نمیشه بگی

آیین هستم،،خودمو تعلیق کردم دوباره اومدم...البته اگه کسی منو بشناسه،،،،ولی عضوجدید نیستم،،،بیشتر ب قول دوستان خواننده خاموش بودن......
برام یاز نمیشه اینستا ندارم،~نمیشه بگی

عکسشو برات میزارم

گلوکز مایع ازکجابیارم

گفتم بزن اینترنت دستورشو میاره خیلی راحته با آب و شکره 

اول نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر رو بزار رو حرارت کمم و خوب هم بزن شکر حل بشه حل که شد دیگه هم نزن... وقتی داشت میجوشید اصلاااا هم نزن چون شکرک میزنه بعد بزار بجوشه همینجوری..بعد ۱ قاشق غ ابلیموری تاازه اضافه کن و بازم هم نزن بزار بجوشه خودش.. جوشای سنگین زد یکمشو ور دار بریز تو آب خیلی سرد اگه تونستی با دست جمعش کنی آمادس.. بریز ظرف در بشته و گرنه سفت میشه . حالا برو سراغ گز

عکسشو برات میزارم

واس ممنون،،،اون اسمش گلوکز مایع اس؟ار نت میتونم بدرسم؟؟؟

آیین هستم،،خودمو تعلیق کردم دوباره اومدم...البته اگه کسی منو بشناسه،،،،ولی عضوجدید نیستم،،،بیشتر ب قول دوستان خواننده خاموش بودن......
واس ممنون،،،اون اسمش گلوکز مایع اس؟ار نت میتونم بدرسم؟؟؟

اره عزیزم بزن گلوگز مایع خانگی .. از سایت نازگل در بیاری خیلی خوبه‌.. براتون دستورشم نوشتم

@ساقی_فرفری    

تو چ تاپیکایی هم تگم میکنیا😐😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
تو چ تاپیکایی هم تگم میکنیا😐😂

دیگه خانم خونه یاد بگیری😀😀😁،،،یه تاپیک تگت کردم ترکیدددددددد😂😂😂 دیدیش یا نه؟؟؟؟

دیگه خانم خونه یاد بگیری😀😀😁،،،یه تاپیک تگت کردم ترکیدددددددد😂😂😂 دیدیش یا نه؟؟؟؟

لنتی خانوم خونه میخوره و میخابه کاملا بی هنر😂 ن ندیدم ک

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

من بابام کارخونه گز داره...

هر وقت میرم خونمون انواعشو بابام برام میاره میخورم.خخخ.

جاتون خالی...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

لنتی خانوم خونه میخوره و میخابه کاملا بی هنر😂 ن ندیدم ک

اوففففف پس عقبس تو😬😀😁 زنه عکس می ** شو گذاشته بود ک نقطه سفید داره،،،،،اونم پست اولللللل