2777
2789
عنوان

کرونا

100 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام ما امروز دوهفته مون برای گرفتن کرونا تموم میشه.. یعنی دقیق دوهفته پیش کرونا گرفتیم..ایا الان دیگه قرنطینه مون تموم شده؟؟ یا باید ۲۱ روز باشه؟؟ حتما بعدش باید تست بدیم اگه منفی شد بریم بیرون؟؟

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست

من امروز روز هفتممه

کی تموم میشه شما چند روزه خوب شدید

علائمتون چی بود

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

2هفته از شروع بیماری مد نظر نیست

2هفته از زمانیکه تست مثبت شده
و این دو هفته حداقل هست برای بعضی ها ممکنه بیشتر بشه اما میتونین 2-3روز دیگه برای احتیاط بیشتر تست بدین تا مطمئن بشین یا نظر متخصص عفونی رو بپرسین تا بعد از معاینه بگه تست لازم هست یا نه 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
اره باید ۲۱ بشه تست بدی منفی شد میتونی ا قرنطینه بیرون بری

اها ممنون

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
ب من دکتر گفت ده روز دیگه بیا تست بده

عه پس ده روز؟؟ بدون تست دادن نمیشه؟🥲

سوال منم هست من امروز روز هفتممه کی تموم میشه شما چند روزه خوب شدید علائمتون چی بود

ما تا همین ۱۴ روز درگیر بودیم امروز تازه بهتر شدیم...علائمم گلو درد و سرفه و لرز شدید در شب های اول ..الانم کمی سرگیجه

2هفته از شروع بیماری مد نظر نیست 2هفته از زمانیکه تست مثبت شده و این دو هفته حداقل هست برای بعضی ه ...

بله دو هفته از وقتی تست مثبت شده رو میگم.. دکتر گفته از فردا میتونید از قرنطینه بیرون بیایید و گفت تست لازم نییست ولی من باز میترسم بیرون برم برای مردم ... نمیدونم برم یا نه 

بله دو هفته از وقتی تست مثبت شده رو میگم.. دکتر گفته از فردا میتونید از قرنطینه بیرون بیایید و گفت ت ...

خب البته بهتره 2-3 روز دیگه هم صبر کنین
اما میتونین برین تست مجدد بدین خیال خودتونم راحت تره

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
خب البته بهتره 2-3 روز دیگه هم صبر کنین اما میتونین برین تست مجدد بدین خیال خودتونم راحت تره

ممنون از شما