2777
2789
عنوان

کمک سردرد شدید☹️

188 بازدید | 24 پست

سلام من مامانم دو سه روزیه همش سردرد شدید داره میشه چندتا راه بگین حداقل دردش خوب شه تا بعد از ظهر ببرمش دکتر؟😢

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

برو یه اسپرسو دبل براش بگیر بده بخوره روشم آب سرد سریع خوب میشه

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ببینم اگه بتونم میگیرم اخه پیشش نیستم الان تازه بعد از ظهررمیخوام برم

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
اگه ميگرن داره انتى ميگرن بخوره در غير اينصورت شايد فشارش بالاست چك كنيد اگه نبود استامينوفن بخوره ت ...

باشه عزیزم مرسی❤

دوست عزیز ممکنه مادرشون فشارخون داشته باشن و هنین الان هم فشارشون بالا باشه یا اختلال اضطراب 

با خوردن این حجم از کافیین فقط جونشون به خطر میفته

وای منم یک هفته بشدت سرم درد میکرد چقدر بد بود 😭

یک روش سنتی میگم انجام بدید من دکتر رفتن داروهم داده بازم یکم درد میکنه با این کار ارومه اروم میشه 

یک خمیر درست کن اگ ارد جو باشه خیلی ام عالی

یک خمیر درست کن با نمک و زرده تخم مرغ و یک قرص استامینوفن کوبیده شده 

این خمیرو بذار روی پیشانی مامانت پلاستیک بذار روش و با دستمال یا روسری ببند بخوابه 

اگ نمیتونه بخوابه حد اقل استراحت کنه حرف نزنه 

اینقددددددد اروم میکنه ک نگو

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
دوست عزیز ممکنه مادرشون فشارخون داشته باشن و هنین الان هم فشارشون بالا باشه یا اختلال اضطراب  ...

آره بازم خوب شد  گفتین❤

وای منم یک هفته بشدت سرم درد میکرد چقدر بد بود 😭 یک روش سنتی میگم انجام بدید من دکتر رفتن داروهم د ...

مرسییی گلم