2789

خیلی از دکترا و بیمارستانا افراد مطمئن و دارای کارت رو بهتون معرفی میکنن.

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی از دکترا و بیمارستانا افراد مطمئن و دارای کارت رو بهتون معرفی میکنن.

عزیزم دکترها و مراکز هم خودشون یک سری واسط یا به اصطلاح خودشون دلال دارند یعنی اینطور نیست که کیس های اونا فرقی داشته باشه هر دو را دلالان معرفی میکنند ،الان مرکزم خودشون گفتن که خودت هم اگه سراغ داشتی کیس معرفی کن ما اینجا از لحاظ پزشکی و سلامت بررسی میکنیم 

عزیزم دکترها و مراکز هم خودشون یک سری واسط یا به اصطلاح خودشون دلال دارند یعنی اینطور نیست که کیس ها ...

آره درست میگی😑

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
چون جنین داریم از خودمون بچه ژنتیکی بچه من و همسرم هست ولی رحمم جنین رو نگه نمیداره

اها من خودم دوس دارم اگه یه روز تصمیم بچه گرفتم از بهزیستی بیاریم مشکلی هم نداریم این دنیا به اندازه کافی بچه داره‌.