2777
2789
عنوان

خرید خانه

121 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من 7 ماهه عقد کردم. شوهرم تک پسره وضع مالیشون هم خوبه شب خواستگاری مادرشوهرم گفت زمین میفروشیم برا پسرم خونه می‌خریم. الان شوهرم میگه بریم مستاجری. چندباره سره همین بحثمون شده. میگه زمین رو گذاشتم برا فروش ولی فروش نمیره. نمیدونم چیکار کنم. راهنمایی کنید لطفا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب فروش نمیره دیگه مگه تقصیر شوهرته؟؟ 

بگو منتظر میمونم فروش بره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

خو فروش نمیره دیگه مشتری واسه زمین خیلی کم گیر میاد چیکار کنه شوهرت 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

شب خواستگاری منم این حرفا بود والان چهارساله مستاجرم کسی هم به روی خودش نمیاره قرار بوده باغ بفروشن خونه بخرن.از من به تو نصیحت شده ده سال عقد بمون ولی از اول برو خونه خودت

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
شب خواستگاری منم این حرفا بود والان چهارساله مستاجرم کسی هم به روی خودش نمیاره قرار بوده باغ بفروشن ...

مردا همینن خرشون که از پل بگذره دیگه تمومه. منم چندین بار سر همین مسائل دعوای خیلی بدی کردیم ولی رو حرفم هستم 

مردا همینن خرشون که از پل بگذره دیگه تمومه. منم چندین بار سر همین مسائل دعوای خیلی بدی کردیم ولی رو ...

من البته خانوادش قرار بود بخرن ولی اره حرفت درسته

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍