2821
2789
عنوان

دردده لیزززر😭😭😭😭😭😭😭😫

247 بازدید | 18 پست

بچچچه  ها دستگاهی ک میرم جدیدترینه ولی خخخخیلی دددرد میکشم مخصوصا مرکز و زیربغل تاجایی که کل مطب صدام برمیداره و بلند بلند گریم میگیره ....

بنظرتون دستگاهه با پوستم سازگارنیست ؟

یا من قرص تیرویید برا کم کاریمو که تازه دوماهه شروع کردم باعث شده انقدددد درد بکشم ،؟

هیچ بیماری زمینه ای ندارم ...

جلسه هشتمم هست ولی با ثرکننده ایم که میزنم باااز درد وحشتناک دارم انگار چاقو میکنن تو بدنم درمیارن این حالتی 😭 بازم تک و توک درمیاد باید ادامه بدم...

خانمایی ک پوستشون گندمیه چه دستگاهی میرن که درد ندارن؟؟؟؟

خدا❤️❤️❤️

من کندلا میرفتم درد نداشت

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یا حسین

من میخوام از اون ماه شروع کنم جلساتمو اینطکر که تو گفتی شکنجه واقعیه که پشیمون شدم که😨😨😨😨😨😨😨😨

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
یا حسین  من میخوام از اون ماه شروع کنم جلساتمو اینطکر که تو گفتی شکنجه واقعیه که پشیمون شدم که ...

ببین دوستم سفیده میاد بامن ی ذرررم درد نداره من موووندم چرررا برامن اینجوووریه

خدا❤️❤️❤️

بله منم ک میرم زیر بغل اگه درجه زیاد کنه جیغ میزنم ولی با درجه کمتر عادیم. ولی در کل جلسات اول خیلی میسوزه انگاری آتیش میندازه ب بدنم. پوستمم روشنه

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
2824
2823
2791
2779
2792