2777
2789
عنوان

دندون درد😐

83 بازدید | 11 پست

دوستان دندون درد ربطی به کرونا داره؟اخه من کرونا دارم و روز ۱۶ هستم پریشب خوابیدم صبح پاشدم دیدم کل دندونای فک بالام دارن گزگز میکنن😐حتی اونایی که عصب کشی کردمشون

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

شاید زده عفونت کرده

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐

التهاب دارین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
نه اصلا

بالای فک درد دارین یا نزدیکای بینی 

روی دندونام کلا ی ردیف داره گز گز میکنه بالای فک

التهاب هستش 

بخاطر کرونا 

اگه نزدیکای بینی باشه چی؟

اون عفونت دستگاه تنفسی یا سینوس ها

اون عفونت دستگاه تنفسی یا سینوس ها

بله عزیزم الان دست زدم کنار پره بینیم خیلی درد کرد هرچند باز دندونم درد میکنه چیکار کنم الان هنوز ۶ روز از دوران قرنطینم مونده نمیتونم برم دوندون پزشک و اینم بگم من کهیر میزنم هر قرصیم نمیتونم بخورم میشه راهکاری اگه بلدید بگید

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز