من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اره عطر خیلی تاثیر داره تو احساسات البته برای اینیکه گفتی عطر به علاوه پوشش مناسبش تاثیر گذاره
عطر و که میدونم تاثیر داره تو رابطه 🤭☺️
میخوام بدونم اون عطر های تحریک کننده که تو ماهواره تبلیغ میکنن واقعیه یانه؟😂😂
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ویکند میزنم ایفوریا گاهی اُپن هم که همیشه میزنم عالیه لامصب اخه شووورم پخشه عطره
خوش به حالت😭😭😭😭
شوهر من تو کار پخش مرغ و گوشته😐🥺🥺🥺🤦😂😂😂😂
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اون تبلیغا خیلی نمیشه اعتماد کرد هرکاری میکنن تا فروش بره دیگه😂
😂😂😂😂اره خب