2777
2789
عنوان

بیاین🔞🔞🔞🔞😐😐😐سوال دارم

221 بازدید | 16 پست

خواهشا یه دیقه گزارش نزنین من جوابمو بگیرم بعد بزنین

یه فیلم میدیدم پسره دو تا مامان داشت ینی همجنس...گرا دیگه؟

خب میگم امریکا و خارج اینا همجنسگراهارو به رسمیت شناختن؟ یا اصن چجوری بچه دار میشن😶

یکی با ذکر مثال برام بگه 🤣

راستی دختر عمم میگفت همسایشون با دوستش گفتن میخوان برن خارج ازدواج کنن😶😶

میشه برا قبولیم تو فرهنگیان یه صلوات بفرستی

مبارکشون باشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اطلاعاتي ندارم در اين زمينه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بله همجنسگرا در خارج میتونن ازدواج کنن 

ما 2 سال پیش رفته بودیم هلند یک مرد از یه مرد دیگه خواستگاری کرد

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
به فرزند خوندگی گرفتن یا با یه مرد دیگه بوده یکی    

مرد دیگه چیه؟😶 معلومه که نه

یا به فرزند خوندگی میگیرن

یا با لقاح در آزمایشگاه بچه دار میشن که از ژنتیک هردوشونه یعنی میشه بچه خودشون

چندش تر از همجنسگرا وجود نداره 

حالا لب تو لب میبوسیدن همه تشویق میکردن  

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن