ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکبار برای همیشه منو توجیح کنید فرمالیته دقیقا چیه
مثلا ب یه لباس میگن لباس فرمالیته ی عقد
ولی من تفاوتی توش با لباس های دیگه نمیبینم😐یه پیرهن بلنده...حالا تو مدل ها مختلف
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
من کلا تو زندگی مشترک همه چی رو فرمالیته کردم از خرید بازار بگیر تا حالا که ۱۵ سالگذشته ولی پشیمون هستم.کسی قدر ندونست.نه شوهرم نه خانواده اش .فکر میکنن هر چی ظلمم کنن آلزایمر دارم یادم میره.
من داشتم اتلیه انتخاب کن ک به نطراتت احترام بزاره من رفتیم نزاشتم لباس عوص کنم کل ماشینم پر بود از وسیله ک دیزاین کنم کلی هززینه کرده بودم اما نزاشتن یدونشو استفاده کنم و بد شدفیلمم
یکبار برای همیشه منو توجیح کنید فرمالیته دقیقا چیه مثلا ب یه لباس میگن لباس فرمالیته ی عقد ولی ...
نگاه کن یه لباس سفید ولی ساده تو مایه های همون لباس عقد حالا بستگی داره به خودت میپوشی بعد یه روز میزی عکاسی و کلیپ پر میکنین توی یه لوکیشن قشنگ که روز عروسی خسته نشی