2777
2789
ده روز خیلی زوده زیاد ب فکر علائم نباش.من این ماه از ده روز قبل موعد سینه درد داشتم.و تیرکشیدن زیر ش ...

واسه من زیر 10 دقیقه هاله انداخت و نفخ شدید زیر شکم با گرفتگی دارم از بعد از تخمک گذاری. الانم بالای نافم درد میکنه وقتی راه میرم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

انشاالله که مثبت باشه

خیلی زود زدی 

منم دیدم هاله اش رو   

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشاالله که بارداری گلم ولی اگه نشده بودی برا ماه بعد کیت تخمک گذاری بخر از دو روز قبل از تخمک گذاریت اقدام کن اینجوری زودتر جواب میده.بی بی چک و هی نذار اعصاب ادم و خورد میکنه این ابهاماش بذار دم پریود بعدیت بذار

انشاالله که بارداری گلم ولی اگه نشده بودی برا ماه بعد کیت تخمک گذاری بخر از دو روز قبل از تخمک گذاری ...

من قبل از تخمک گذاری ترشح سفید دارم از رو اون میفهمم تخمک گذاری نزدیک بعد دو سه روز میشه ترشح تخم مرغی که روز تخمک گذاریه. هم قبلش اقدام داشتم هم روزش

اینم امروز زدم با دیروز فرق کرده؟ 

اینکه منفیه عزیزم. صبر کن تا موعد پریودت. اگه عقب افتاد بعد بیبیچک بزن. اینجوری استرس میگیری

ببین دیروزی رو کنار گذاشتی بهد چند ساعت پررنگ نشد؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اینکه منفیه عزیزم. صبر کن تا موعد پریودت. اگه عقب افتاد بعد بیبیچک بزن. اینجوری استرس میگیری ببین د ...

به نظرم اینی که امروز زدم از دیروزی پررنگ تر. دیروزی بعد اینکه موند زرد شد دیگه معلوم نبود خطش ولی امروز بعد از خشک شدن هنوز معلومه

منم دیروز بیبی چکم مثبت سد ولی هیچ علائمی ندارم هیچی احساس ممیکنم امروز میرم برا ازمایش دعا کنین نین ...

ازمایشهای سقط مکرر رو دادین و دارو گرفتین ؟؟؟ علتش چی بوده ؟ 

منم ۳ تا داشتم 

الان اولین ماه اقدام بعد سقط اخر 

خدایا سپاسگزارم که من در مسیر اتفاقات عالی هستم و همه چیز در جهانم زیبا و نکوست .
ازمایشهای سقط مکرر رو دادین و دارو گرفتین ؟؟؟ علتش چی بوده ؟  منم ۳ تا داشتم  الان اولین ...

اده عزیزم غلظت خون و مشکل ایمنی انعقادی دارم رحمم سپتوم داشت ک جراحی کردم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

اده عزیزم غلظت خون و مشکل ایمنی انعقادی دارم رحمم سپتوم داشت ک جراحی کردم

خوب خداروشکر که علت رو فهمیدید ،انشالله بارداری سالمی داشته باشی 

خدایا سپاسگزارم که من در مسیر اتفاقات عالی هستم و همه چیز در جهانم زیبا و نکوست .