2777
2789

عه😃 آره هاله دیدم

احتمال زیاد بارداری. مبارکه😍

برای منمدعا کن

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

یذرع خیییییییببلیییی کم دیدم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظرم مثبته😍🤩🤩🤩🤩

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عه😃 آره هاله دیدم احتمال زیاد بارداری. مبارکه😍 برای منمدعا کن

😍مرسی عزیزم تازه خیلی زود زدم حس کردم دیروز لانه گزینی بود چون دور نافم تیر کشید امروزم سینه درد و کمردرد داشتم تو خواب گفتم یه بی بی بزنم امروز 17 پریودیمه یعنی ده روز زودتر زدم. خدا کنه واقعی باشه حالا چند روز دیگه هم میزنم. انشاالله خدا به هر کی بچه میخواد خوبشو بده🙏

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
منم تواقدام هزارتا بی بی چک استفاده کردم اونیو ک میگن هاله باید با چشم دیده بشه این محو و منفی من حت ...

عزیزم منم سه بار حامله شدم و هفت ساله دارم بیبیچک میزنم. به این نتیجه رسیدم حتی بالای یک ساعت هم یک هاله کوچیک انداخته بود مثبت بود

منفی 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
😍مرسی عزیزم تازه خیلی زود زدم حس کردم دیروز لانه گزینی بود چون دور نافم تیر کشید امروزم سینه درد و ...

وای عزیزم چقدر زود زدی پس مطمئن باش مثبت مامان شدنت مبارک😍😍😍😍🤗

منم تواقدام هزارتا بی بی چک استفاده کردم اونیو ک میگن هاله باید با چشم دیده بشه این محو و منفی من حت ...

عزیزم من خیلی زود زدم یه حسایی داشتم گفتم بزنم ولی انگار هاله داره همون اول افتاد نه بعد یه ربع. قبلا خط خشک شدن میموند ولی فکر کنم این فرق داره

منم دیروز بیبی چکم مثبت سد ولی هیچ علائمی ندارم هیچی احساس ممیکنم امروز میرم برا ازمایش دعا کنین نینیم یالم باشه سالم بدنیا بیاد ۵ بار سقط کردم خیلی میترسم😔

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

عزیزم منم سه بار حامله شدم و هفت ساله دارم بیبیچک میزنم. به این نتیجه رسیدم حتی بالای یک ساعت هم یک ...

پس چرا من ۱ ساله اقدامم دقیقا همین هاله هارو دیدم حتی پررنگتر ولی منفی بوده ؟؟ نشون دکتر دادم گفت تاصورتی نباشه مثبت نیس اونم همزمان باهم دوتا خط ظاهر شن

اره انگار هاله داره

تو عکس قبلی دیده نمیشد 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
منم دیروز بیبی چکم مثبت سد ولی هیچ علائمی ندارم هیچی احساس ممیکنم امروز میرم برا ازمایش دعا کنین نین ...

منم میترسم عزیزم بسپار به خدا منم یبار خارج رحمی بود یبارم خودش خونریزی کرد انشاالله خدا بچه های سالمی بهمون بده

منم میترسم عزیزم بسپار به خدا منم یبار خارج رحمی بود یبارم خودش خونریزی کرد انشاالله خدا بچه های سال ...

انشالله سپردیم بخودش🙏

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍