2777
2789
عنوان

دعوا

112 بازدید | 8 پست

بچها سلام خوبید من ۵ ماه ازدواج کردم فعلا خونه نداریم خونه ی مادرم هستم هفته ی دوبار شام میرم خونه مادرشوهرم. ی خواهرشوهر مجرد دارم چون منو شوهرم باهم دوست بودیم از همون دوران دوستی با من مسکل داشتن یدونه هم که ازدواج کرده با وجود بچه بازم رفتارایی میکنه که نباید..این چندوقت اخیر مادرشوهرم و پدرشوهرم با خواهرشوهرم سر دیر اومدن خونه اینچیزا جرو بحث کردن و دعوا من خونه ی مادرم بودم شوهرم میره اونجا که بیینه چی شده میبینه دوتا خواهرشوهرام هی هرچی میشه میچسبونن به من شوهرمم ازمت دفاع میکنه....از اینا که بگذرسم دیشب شام رفتیم خونه مادرشوهرم اینا خواهرشوهرم اومد داخل خونه اصلا منو محل نکرد....من میگم من که اصلا موقع دعوا و بحث اونجا نبودم چرا هرچب میشه به من میچسبونید یا چرا منو محل نمیکنی من که کاری ندارم...به نظرتون باید باهاش چه طور برخورد کنم.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال اصلا حسابش نکن اصل شوهرته که باتوعه بقیه رو کلا بیخیالشون باش

شوهر خواهرشوهرم برگشته به مادرشوهرم گفته چرا شوهرمن با زنش اینجوری حرف زده مادرشوهرم گفته چه حقی داشته که زنت در مورد زنش بگه اونم زنش بوده دفاع کردا ازش.....خداااااایا سگگگگتم