2777
2789
عنوان

مرموز

160 بازدید | 9 پست

بچه هامرموزترین وپیچیده ترین آدم اطرافتون کیه؟ ازخصوصیات اخلاقیشون بگین؟چجورادمی ان؟خیلی کنجکاوم درموردآدمای مرموزبدونم هرچی درموردشون میدونین بگین

خدایاشکرت بابت همه چیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان بزرگم اینا یه همسایه دارن که میگن از نسل قاجارن با کسی حرف نمیزنن و رفت و امد نمیکنن جز خودشون . خونشونم بزرگ و قشنگه از بیرون

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شوهر عمم . یه مرد کورد ۴۵ ساله . پولدار . 

مرموز . زیر اب همه رو میزنه فوق العاده حسود . در مورد همه چی حسودی میکنه ‌. چشم دیدن خوشبختی کسیو نداره . خوف العاده خسیس که اینو عمم اینجوریش کرد . یعنی با این همه سرمایه جونش واسش ۱۰ هزار تومن میره. فوق العاده دروغ گووووووو

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مرموز چقدر شبیه مار موذ اومد به نظرم🤔

اره گل . دوتاشون یه معنی هستن 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

ماخودمونم اطرافمون یه خانومی داریم که خونه داره ولی میلیونی پول خرج میکنه شوهرش کارگرساده اس ولی یهومیبینی توشش ماه سی میلیون قایمکی پس اندازکرده واسه خودش اصلاماتوکاراین بشرموندیم

خدایاشکرت بابت همه چیز