2777
2789
عنوان

دوست

42 بازدید | 4 پست

بچه ها سوال دارم: 

دوستی دارم که چند وقت پیش سر موضوعی بحثمون شد. بعد من هی زنگ می زدم و اون با سردی جواب می داد. سه روز زنگ نزدم بهش. بعد چند روز بهش زنگ زدم جواب نمی داد و بعد چند بار که زنگ زدم، گوشی رو برداشت گفت تو که چند روز زنگ نزدی دیگه ام زنگ نزن. گفتم چرا. من می خواستم چند روز از این موضوع بگذره که آروم شه همه چی. گفت نه. مگه من مسخره ام که تو هر وقت میخوای بیای و زنگ بزنی هر وقت بخوای زنگ نزنی. واقعا نمی دونم چی کار کنم. دیشبم دوباره سر همین موضوع بحثمون شد. و همش همینو می گفت که چند روز زنگ نزدی و... نمی خوام دیگه باهات دوست باشم. نمی دونم چه کنم. شما بودین چه رفتاری می کردین. از یه طرفم نمی خوام فکر کنه من خواستم تموم بشه. از یه طرف دلم نمی ذاره و تنگ میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اون موضوع حق با کیع  اگر تو به طور قاطع همچین شخصی رو بیخیال شو  اگر اون حتما دلخوره ...

ببین قضیه از اونجا شروع شد که شب تولدم بود. ایشون و خواهرم و شوهر خواهرم اومده بودن تولد من. دوستم از شوهر خواهرم بخاطر موضوعاتی خوشش نمیاد. دوستم تو اتاق بود و خواهرم اینا تو حال. موقع کیک بریدن که شد بهش گفتم بیا تو حال. گفت نمیام. خیلی گفتم بیا. آخرشم با اکراه اومد. سر این موضوع ناراحت شد که چرا منو کشوندی تو هال. و بخاطر یه قضایایی از خواهرم ناراحت بود و شروع کرد به خواهر و شوهر خواهرم فحش داد. منم ناراحت شدم و بهش گفتم درست حرف بزن. ناراحت شد که چرا از خواهرت دفاع می کنی و من حق دارم فحش بدم. من قرار بود برم خونش و بخاطر این موضوعها ک پیش اومد نرفتم. می گه تو بخاطر غیرتی شدن بخاطر خواهرت نیومدی. شما کسی به خانوادتون توهین ناراحت نمی شین؟