2789

میگن پیاز بخور

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخوردم همین هفته پیش

عفونت رو از بین میبره پیاز

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

وایییی خاهر منم عین توعه البته از اسفند تا الان این شکلی مونده مثلا میگ بوی مرغ و گوشت و همه چی رو مث تعفن و اشغال میفهمه😢دکترم رفتیم گف درمان نداره تازه خاهر من فک کنم اصلا کرونا نگرفته بوده اگرم گرفته انقد کم بوده ک ما نفهمیدیم😐

درسته

تو اینستا یه چرخ بزن یا همینجا احتمالا از تجربه ها بدردت بخوره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز