2777
2789
اخه ۱۶ سالگی چطور یه دختر میتونه پخته باشه مگه اینکه نیاز شیطنتشو پنهان کنه و سرکوب کنه.اون سن .سن ب ...

عزیزم دیدم که میگم..نه یه مورد زیاد دیدم..واقعا پخته است.خب به خانواده ای هم درش بزرگ بشی بستگی داره.الانم ماشاءالله چندسال اززندگیش گذشته..هم درس میخونه هم خانه داری هم درآمد داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتها میشه حواسمون باشه چی از دهانمون خارج میشه

عزیزم سلام.مگه چی گفت دوستمون.این یک خبره وه امروز پخش،شده تو اینستا

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
وای بنده خدا تا ۳۸ سالگی صبر کرده دیگه😀😀اگه فکر لباس عروس بود عقط که زودتر میرفت گلی

خاستگاراش خوب نبودن تا چشم خونواده رو دور دید با یه معتاد عوضی ازدواج کرد هیچکی ام ازش خبر نداره

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
مث خواهر من تو ۳۸سالگی مث این بچه ها ک عشق لباس عروس دارن فقط شوهر میخاس اصلا مهم نبود طرفش کیه

😅😅😅خب مبردی براش میخریدی،تجربه های مالی رو ادم شکست بخوره قابل تحمله اما احساسی نه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
عزیزم سلام.مگه چی گفت دوستمون.این یک خبره وه امروز پخش،شده تو اینستا

باشه عزیزم ولی گفتنش تو این سایت درست نیست حالا نی نی یارم نیومده ک همه ریختین سرم تروخدا جبهه هارو عقبتر بگیرید😐😂

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
که قانونی بری خونه خالی  ؟  من پدرایی دیدم که دخترو فروختن یا اجاره دادن که پول اجاره خون ...

هوف دس رو دل این جماعت نزار خون میپاشه بیرون:/

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
باشه عزیزم ولی گفتنش تو این سایت درست نیست حالا نی نی یارم نیومده ک همه ریختین سرم تروخدا جبهه هارو ...

یاد مبصرهای مدرسه میافتم که زود تند و سریع میگفتن خانم ناظم بیاد❤😂😂

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
😅😅😅خب مبردی براش میخریدی،تجربه های مالی رو ادم شکست بخوره قابل تحمله اما احساسی نه

اتفاقا پول داشت  همه چی داشت شوهر میخاس 

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
چرا بعضی ها عین مبصر مدرسه میمونن.هرچی میشه میگن نی نی یاز بیاد.عین اون وقتا تو مدرسه که به ناظما می ...

تازه حرفی که اون کاربر زده هیچ مشکلی نداره فقط چون مطابق سلیقش نبوده نی نی یارو تگ کرده  

نمیخام نمک بازی درارم وسط بحث جدی ولی:/

این چرا انقد کیس مناسبی برای کراشهههههههههههههههههههه

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
چرا بعضی ها عین مبصر مدرسه میمونن.هرچی میشه میگن نی نی یاز بیاد.عین اون وقتا تو مدرسه که به ناظما می ...

واقعا

نمونه پختگی عقلی ک میگن مثلا همین از فاز مدرسه و مبصر در اومده باشه بعد ازدواج کنه

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘