2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخوابی و بیکاریه دیگه   میخادسرمونو گرم کنه مگه بده    

نه عزیزم😀

خلاصه کلی هست این سوال

چون آدا توو شرایط مختلف و محیط متفاوت رشد میکنن

نمیشه ی قانون ثابت گذاشت

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
بعضیا توی چهل سالگی هم ب بلوغ فکری نمیرسن،بعضیام توی۱۸سالگی همه چیو درک میکنن،اما برا خانما بنظرم ۲۲ ...

مث خواهر من تو ۳۸سالگی مث این بچه ها ک عشق لباس عروس دارن فقط شوهر میخاس اصلا مهم نبود طرفش کیه

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
به سن نیست.. من گاهی میینم یه دخترخانم تو۱۶سالگی ازدواج‌میکنه ودرس میخونه واونقدر پخته است که نگو.. ...

اخه ۱۶ سالگی چطور یه دختر میتونه پخته باشه مگه اینکه نیاز شیطنتشو پنهان کنه و سرکوب کنه.اون سن .سن بازیگوشی و کسب تجربس دوست عزیزم❤

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
۱۴ سالگی فکر کنم مناسبه   که با یه آخوند ازدواج کنی بعد هم با روسری خفه بشی 😢

طفلک :) نه کودکی نه زندگی به جرم ....

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
مث خواهر من تو ۳۸سالگی مث این بچه ها ک عشق لباس عروس دارن فقط شوهر میخاس اصلا مهم نبود طرفش کیه

وای بنده خدا تا ۳۸ سالگی صبر کرده دیگه😀😀اگه فکر لباس عروس بود عقط که زودتر میرفت گلی

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
ولی این اتفاقیه که واقعن رخ داده .😑 با خفه کردن یه نفر اینجا نمیشه پنهانش کرد

منتها میشه حواسمون باشه چی از دهانمون خارج میشه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۱۴ سالگی فکر کنم مناسبه   که با یه آخوند ازدواج کنی بعد هم با روسری خفه بشی 😢

که قانونی بری خونه خالی  ؟ 

من پدرایی دیدم که دخترو فروختن یا اجاره دادن که پول اجاره خونه خودشونو در بیارن

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
@نی_نی_یار_شب    ببخشید دوست عزیز!!!

میشه دلیل گزارش، زدنتو بدونم؟؟؟؟ 

این حقیقتیه و الان همه جا پر شده و چیزی نیست ک پنهان باشه و این دوستمون علنیش کرده باشن

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

بین 25تا۳۰

البته به شرط اینکه طرفین به بلوغ عقلی رسیده باشن

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚