2777
2789
بختش سبکه به خدااا پس چرا من ندارمممم میگن همه چیزتمومی ولی چه فایده یه مرد درست و حسابی تو رونخواد ...

خواهر بزرگمم زیبا بود و همه جا خواستگار داشت . هر دختری تو فامیلمون هست زیباست و از همون نوجوونی ازدواج کردن . تو محیط های مختلط بیشتر باش و فعالیتهای سالم داشته باش . اگر زیبا باشی حتما پسرا هم سمتت جذب میشن .پسرا عاشق دخترای زیبا و با وقار و سالمن

نمیدونم سنتی بود  گلم نمازتو بخون ناامید نشو شاید خداداره امتحانت میکنه ❤ اصن گاهی خداجوری هم ...

من خیلی قبل پیشا حتی نماز شبم ترک نمیشد ولی دیگه دیدم واقعا انگار الکیه . نه اینکه نماز خوندنم بخاطر ازدواج باشه . ازینکه نماز و روزه الکی باشه دگ نخوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر بزرگمم زیبا بود و همه جا خواستگار داشت . هر دختری تو فامیلمون هست زیباست و از همون نوجوونی ازد ...

چی بگممممم  ،بگممم بخت واقبال بلند مهمه که باور نمیکنی به خدا اطرافیان فک میکننن خواستگارای لاکچری دارم درصورتی که هیچی به هیچی اصن منکه بیخیالش شدممم وناانید برامم مهم نیس فقط دلم براتنهایی خودم میسوزه وحسرت تمام هی هعع

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

باید بتونین خودتونو نشون بدین،من زشت ترین دخترها رو دیدم که شخصت و خونواده درست و درمونی هم نداشتن اما ازدواج کردن ک نسبتا هم موفق بوده،پس دنباله بهونه تراشی نباشین اول که سعی کنین عیبایی که مثلا فکر میکنین مانع ازدواجه رو تا حد ممکن برطرف کنین دوم اینکه توی جمع فامیل وغیره خودتونو نشون بدین تا کسی شما رو نبینه زلیخا هم باشین خب چجور انتخابتون کنه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
من یادمه از ۱۸ سالگی دوست داشتم ازدواج کنم. از همون وقت هم مورد توجه نبودمو میترسیدم کسی منو نخواد . ...

میدونم چی میگی 

اینجا ایرانه و فرهنگمون باعث این مسعله شده 

ولی نه تاجایی ک بخواد ب خودش فشار بیاره

ما جوونا به اندازه کافی استرس اینده و شغل و ...داریم 

حداقل برا هرچیزی به موقعش حرص بخوریم

چی بگمممم اخههه قیافمم خوبه ازینکه نگام نمیکننن ناراحتممم باورت میشعع ناامید شدممم میگن طلسمی میگم پ ...

ناامید نباش عزیزم❤❤❤

شنیدم سوره بقره برای تلسم خوبه هرروز بخونش تا چندوقت اگه هرچقدرم سخت باشه باطلش میکنه و نماز اول وقت بخون این اشنامون که نزدیک 30 ازدواج کرد همیشه نمازش اول وقت بود 

سوره بقره رو حتما هرروز بخون اگه هرتلسمی باشه باطلش میکنه

ناامید نباش عزیزم❤❤❤ شنیدم سوره بقره برای تلسم خوبه هرروز بخونش تا چندوقت اگه هرچقدرم سخت باشه باطل ...

اره سوره بقره رو دارم میزارم صوتیش

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
من خیلی قبل پیشا حتی نماز شبم ترک نمیشد ولی دیگه دیدم واقعا انگار الکیه . نه اینکه نماز خوندنم بخاطر ...

اینجوری نگو گلم میدونم سخته 

ولی خدا هرکی و به یه شکل امتحان میکنه 

شاید قراره مثلا 32 سالگی با یه ادم خوب ازدواج کنی

الان یه دختر خاله داشتم کلی خاستگار داشت اخرش قسمت شد با یکی ازدواج کرد که وضع مالیش بده الانم قراره برن زیر زمین یه خونه زندگی کنن اگه اینطوریه اونم دیگه نماز نخونه 

یکی دیگه از اشناهاهم شوهرش معتادشیشه شد و با صندلی کتکش میزد الان توی 30 سالگی داره جدامیشه حتی بچشم نمیتونه ببینه ولی به خدانمازش ترک نشد 

گاهی یکی با دیر ازدواج کردن امتحان میشه ولی درعوض خوشبخت میشه مثل اون اشنامون که گفتم 

یکی هم با ازدست دادن یکی از عزیزاش امتحان میشه 

یه اشناهم داریم پولدارن زندگی عالی ولی خانومه همش مریضه بیچاره 

شاید قراره دیرترازدواج کنی ولی خوشبخت بشی پس نمازتو بخون و ناامید نشو عزیزم منم برات دعامیکنم❤🌸❤

ایشون زیبا بودن؟  همسرش چ موقعیتی داره ک میگی حتی خوابشم نمیدید؟  من ۲۹ سالمه تا الان خو ...

کارمند بانک 

ماهانه زیر ۱۵میلیون نمی‌گیره

خیلی هم کاری و همه اضافه کاری ها وایمیسه

قبل از ازدواج  دوتا خونه گرفته بود 

ما رفتیم خونشون یه خونه خوشگل بود که نگو هر اتاق اش یه حموم داشت تازه خود تهران هم بود 

عروسی اش هم که نگم برات

دختره نه والا زیبا نبود فقط شانس اش زیبا بود 

یکی از خونه هاش چهار میلیارد اینا پولشه سه دونگ اش رو زده به اسم زنش دیگه چی بگم 😐😐😐