من همیشه واست دعا میکردم حتی توی ماه رمضون حتی وقتی مشهد رفتم حتی دعایی که میخوندم یا موقع اذان &nbs ...
فدات بشم من که اینقدر مهربونی نمیدونم شایددد قرارنیس کسی بیاد توزندگیم
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
یاسین و چن تاسورع دیگه و دعاهای بخت گشا خخخخ تازه بدترم میشدمم
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
پس حتما خواستگار داری و ازدواجت جور نمیشه . هر دختر زیبایی قطعااااا خواستگار داره
ن اصلا اینجور نیس اخههه چرا فک میکنی همه چیز زیباییه به خدا قسم یه نفر درست و حسابی نیومد جلووو باورت میشه اصن ربطی به زیبایی نداره
ایشون زیبا بودن؟ همسرش چ موقعیتی داره ک میگی حتی خوابشم نمیدید؟ من ۲۹ سالمه تا الان خو ...
خدابزرگه عزیزم یکی از اشنا ها چهرش خوب نبود سبزه تند و ... ولی خیلی باخدا نماز خون و پاک بود نزدیکای 30 سالش با یه ادم خوب ازدواج کرد و ماشالا هزار ماشالا شوهرش ادم خوبیه و درکل خاستگار خیلییییی کم داشت یا نداشت ولی خیلی با ایمانه حتی تا اونموقع ابروهاشوهم نگرفته بود ولی بالاخره نزدیکای 30 ماشالا یه ادم خوب خداسرراهش قرار داد
من عزیزم نمیخواممم ازخودم تعریف کنم میگن خیلی زیباممم اما نمیدونم به خدا نمیدونم شاید جفت ندارم تو ط ...
عزیزم ناامید نشو یکی از اشنا ها بود که خاستگار نداشت ولی خیلی باایمان بود نزدیکای 30 سالگی خدایه ادم خوب سرراهش قرار داد و ماشالاهزارماشالا زندگیش خوبه
ولی درعوض دختر خالم انقدر خوشکله که نگو 18 سالگی ازدواج کرد شوهرش معتاد به شیشه شد با صندلی کتکش میزد الان توی 31 سالگی داره جدا میشه شوهرش نمیذاره بچشو ببینه یه چشم اشکه یه چشمش خون
خواهرم همه شرایطش مثل منه با ۴ سال اختلاف سنی ک کوچیکتر از منه . فقط چهرش زیباست . هر ماه خواستگار د ...
بختش سبکه به خدااا پس چرا من ندارمممم میگن همه چیزتمومی ولی چه فایده یه مرد درست و حسابی تو رونخواد این قیافه به چه دردم میخوره 😔به خودت برس عزیزم مطمعنم توام زیبایی فقط اعتماد به نفس ننداری
۲۱سالته واقعا؟ دقیقا چرا نگرانی😐 اگه ۴۰سالت بود منطقی بود الان اخه؟ ۲۰سالمه&n ...
من یادمه از ۱۸ سالگی دوست داشتم ازدواج کنم. از همون وقت هم مورد توجه نبودمو میترسیدم کسی منو نخواد . تا الان ک ۲۹_۲۸ سالم شده حسم و ترسام تغییر نکرده فقط شدیدتر شده . نگرانیش کاملا طبیعیه بخدا