2777
2789

یا خدا خودت کمک کن😔

شفاش بده😔

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی😢😢انشالله 

میگن دعای باردارا زود میگیره خیلی براش دعا میکنم😢مادر اگه خیلی بدم باسه آخر ادم دلش نمیاد کوچکترین ناراحتیشو ببینه بدجور مهرشون تو دله😭

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍
الهی😢😢انشالله  میگن دعای باردارا زود میگیره خیلی براش دعا میکنم😢مادر اگه خیلی بدم باسه آخر ...

برا مامان منم دعا کنین لطفا 

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   
همه جاشون درگیره😭

درکت میکنم عزیزم واقعا شرایط سختیه کاش هیچ کسی تو این شرایط قرار نگیره بسپر به خدای مهربون هرچی صلاحش باشه همون میشه خدابزرگه معجزه زیاد کرده 

درکت میکنم عزیزم واقعا شرایط سختیه کاش هیچ کسی تو این شرایط قرار نگیره بسپر به خدای مهربون هرچی صلاح ...

نا امیدی از خدا بزرگترین گناهه..امیدم فقط به خودشه اگه بخواد میشه..براش دعا کنید الهی یچوقت هیچ کس غم  و درد عزیزاشو نبیبنه

نا امیدی از خدا بزرگترین گناهه..امیدم فقط به خودشه اگه بخواد میشه..براش دعا کنید الهی یچوقت هیچ کس غ ...

الهی آمین خیلی سخته واقعا خدا بهت ارامش بده