2777
2789
عنوان

ترس ....😟😟😟

115 بازدید | 17 پست

خیلی واسه آینده ی شغلیم و اینکه کی بیاد توزندگیم و باچجورشخصی ازدواج کنم و اونو براساس چه معیاری به عنوان همسرانتخاب کنم و قراره چه اتفاقایی بیوفته،به شدت نگرانم و نمیدونم از کی کمک بگیرم و چجوری بتونم توجامعه باشم .خیلی دوس دارم یه کاری بکنم که هم سرم گرم شه و هم درامدداشته باشم ولی نمیدونم چیکار.لطفا نظراتتونو بگین و توی این زمینه بهم کمک کنین😟😔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هزار ماشالله توعمرم مشاوری به خوبی شما ندیدم خانم دکتر چشم استارتر قول میده نترسه برواسی بروخونتون ب ...

اره واقعا این همه متن نوشتم دوست گلمون اومد توی یه کلمه خلاصه کرد .واقعاممنونم به خاطر راهنمایی مفیدشون😶🙄

هزار ماشالله توعمرم مشاوری به خوبی شما ندیدم خانم دکتر چشم استارتر قول میده نترسه برواسی بروخونتون ب ...

بله بله کمک خواستین در خدمتم😎😂

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اره واقعا این همه متن نوشتم دوست گلمون اومد توی یه کلمه خلاصه کرد .واقعاممنونم به خاطر راهنمایی مفید ...

خواهش میکنم 

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اره واقعا این همه متن نوشتم دوست گلمون اومد توی یه کلمه خلاصه کرد .واقعاممنونم به خاطر راهنمایی مفید ...

شوخی کرده باهات گلم منم باهاش شوخی گردم یکم از استرست کم شه اگه بدونی استرس چه میکنه با بدن ادم هیچوقت اینقد حرص نمیخوردی من اینقد جوش زدم وحرص خوردم که الان روده هام مشکل پیداکرده دکتر میگه مال اعصابته سخت نگیر بسپر به خدا هرچی صلاحته همون بشه انشالله