2777
2789
عهههه 😓 من تا ته میذاشتم و مثلا چن روز یبار عوض میکردم ی گلدون پتوس پر بود ابشارشو قلمه گرفته ...

نیلای جان خوبی عزیزم

نگهداری پتوس که راحته حتما تو نور زیاد نگهش میداری یا آب کم میدی بهش

تو خاک بکاری احتمال گرفتنش چند برابر میشه

🖤 
کوکو پیت عالیه پتوس درسته تو شیشه زیباست اما تو خاک گیاه مقاوم تره بهترین راه قلمه زدن پتوس برای د ...

عزیزم یعنی به جای اب تو یه گلدون که فقط کوکوپیته بذارم تا ریشه بزنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یعنی به جای اب تو یه گلدون که فقط کوکوپیته بذارم تا ریشه بزنه؟

بله 

الان‌که ریشه زده بذار تو خاک

اگه ریشه هم نداشت اصلا مهم نبود

همون لحظه که شاخه ی بلندت رو بریدی مستقیم بذار تو کوکوپیت

🖤 
نیلای جان خوبی عزیزم نگهداری پتوس که راحته حتما تو نور زیاد نگهش میداری یا آب کم میدی بهش تو خاک ب ...

خدایی پتوس عشقه.من یه پتوس دارم ده بار این گلدون به اون گلدونش کردم همسرم با اب زیاد برگاشو خراب کرد اخرشم برام کلی برگ جدید داد قلمه گرفتم

نیلای جان خوبی عزیزم نگهداری پتوس که راحته حتما تو نور زیاد نگهش میداری یا آب کم میدی بهش تو خاک ب ...

سلام ارکیده جون  قربونت برم تو خوبی عزیزم😍

نه تو نور غیر مستقیم پشت پنجره ای ک وصل ب حیاط خلوتمونه نور کم میاد اصن

ولی اب 😅 درسته حوصلم نمیشه تنبلی میکنم

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خدایی پتوس عشقه.من یه پتوس دارم ده بار این گلدون به اون گلدونش کردم همسرم با اب زیاد برگاشو خراب کرد ...

نباید تند تند گلدون رو عوض کنی

اصلا زمان مشخص داره تعویض گلدون

ما هر گلی میگیریم کلی تو نت در موردش میخونم نکات ریز داره نگهداریشون

بعضی گلا ناز دارن مثل آنتوریوم و محبوبه ی شب

اما بعضیا هر شرایطی باشن به رشدشون ادامه میدن مثل قاشقی پتوس ناز حسن یوسف

🖤 
سلام ارکیده جون  قربونت برم تو خوبی عزیزم😍 نه تو نور غیر مستقیم پشت پنجره ای ک وصل ب حیاط خلو ...

ممنون عشقم

ما یه بالکن بزرگ داریم اونجا بهشون می‌رسیم

اگه یادت میره بذار رو اپن کلا پتوس نور زیادی نمیخواد اما آب ندی زود زرد میشه و شل و ول

🖤 
ممنون عشقم ما یه بالکن بزرگ داریم اونجا بهشون می‌رسیم اگه یادت میره بذار رو اپن کلا پتوس نور زیادی ...

من دوس دارم تو اتاق خواب بذارم ولی میترسم از بین بره

ما خاک آماده می گیریم از گلخونه خودش پرلیت هم داره حساس نباش قاطی کن بریز

یعنی بعد اینکه تو کوکوپیت ریشه دار کردین ریشه ش پر شد منتقل میکنین به یه گلدون دیگه که خاک برگ داره؟

ممنون عشقم ما یه بالکن بزرگ داریم اونجا بهشون می‌رسیم اگه یادت میره بذار رو اپن کلا پتوس نور زیادی ...

اره اوایل زیر نکر لامپ بود عالی رشد کرد بعد مامانم گفت بیا قلمه بگیریم ازش 😄 خراب کردیم

این ی جاش زرد شد 

ی جاش برگاش سیاه 

این هنو تو خاکه اینجوریه دیگه ازش قط امید کردم😅

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من دوس دارم تو اتاق خواب بذارم ولی میترسم از بین بره

اتفاقا ما یه گلدون بزرگ پتوس رو یک سال تو اتاق خواب بچه هام نگه داشتیم دیگه آنقدر شاخه هاش ریخته بود رو قفسه مجبور شدیم جابجاش کنیم

تو اتاق خواب خودمونم دو تا گلدون سانسوریا دارم خیلی هم قشنگه

🖤