همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
انتهاش پوسیده هر گیاهی قلمه گرفتین تو آب گذاشتین نباید به ته ظرف بچسبه آبش رو هم هر چن ...
عهههه 😓 من تا ته میذاشتم
و مثلا چن روز یبار عوض میکردم
ی گلدون پتوس پر بود ابشارشو قلمه گرفته بودم
خودشم الان برگاش سیاه شده
اصن پتوس به من نمیاد😂
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
اشکال نداره فدای سرت من خودم ایقد گلدون گرفتم و نابود کردم بعد چند سال تازه فهمیدم چی به درد خونه م ...
آره 😅 تجربه میکنم
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
یه چیزی بگم؟من یه جام شیشه ای داشتم تو اون گذاشتم والا تهشم میخوره به ته ظرف.و اینکه از جای درست قلم ...
گره برگ همون دونه هایی ک رو ساقه اشه دیگه؟ من اونا رو میذاشتم تو اب
😓 شیشه اش شیشه دلستر بود ازین رنگیا
گفتم قشنگه 😅گند زدم
پتوس درسته تو شیشه زیباست اما تو خاک گیاه مقاوم تره
بهترین راه قلمه زدن پتوس برای داشتن گلدون پر اینه که یه شاخه ی بلند رو از هر چند گره بند جدا کنی بعد یه دسته گل کوچیک انگار درست میکنی بذار تو کوکو پیت