2789
عنوان

فریزر تک ؟؟؟

10559 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 

من میخوام فریزر تک کمکی بگیرم امروز کلی گشتم  خارجی ها که نیست اصلا تو بازار 

فقط ایرانی هست اونم مارک الکترواستیل و هیمالیا و ایران شرق و کلور موجود بود میشه لطفا منو راهنمایی کنید کدوم مارک بخرم؟؟؟

کلور عالیه . همسرم کارخونه ش رفته میگه معرکه ست

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

هیمالیا، فریزر پارس هم جاریم داره خیلی راضیه.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جیپاس دارم ایرانیه یا خارجی؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

الکترو استیل یخچال خوبیه. کلا الان یخچالهای ایرانی کیفیتشون خوب شده و برای خرید بهتر هم هستند چون اگه احیانا خراب بشن و نیاز به قطعه یا ضمانت پس از فروش داشته باشند چون داخلی هستند راحت تره. ولی یخچالهای خارجی نه ضمانتی نه قطعه ای جهت تعمیر وجود نداره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
الکترو استیل یخچال خوبیه. کلا الان یخچالهای ایرانی کیفیتشون خوب شده و برای خرید بهتر هم هستند چون اگ ...

ممنونم از نظرتون ولی من فریزر تکی میخوام بگیرم ،یخچال ساید دارم

پارس تکی بخر عین لودر کار میکنه🤣🤣

نیست اخه مامان خودمم حدود ۲۷ساله دارن هیچی اش نشده اینقدر که مامانم چیزی میذاره توش اخ نگفته عالیه فقط چون قدیمیه برفک میرنه سالی دو سه بار باید بشورن 

ولی من امروز کل مغازه ها را رفتم نیست یه جا هم که داشت کشوهاش پلاسنیکی اشغالی بود یعنی خیلی ضعیف بود و کوچیک اصلا پسندم نشد 😪

ممنونم از نظرتون ولی من فریزر تکی میخوام بگیرم ،یخچال ساید دارم

مامانم الکترو استیل داره راضیه. منم دوقلو دوو دارم خیلی خوبه. تکی بصورت یخچال یا فریزر هم داره. خدمات پشتیبانی و پس از خرید شونم عالیه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
نیست اخه مامان خودمم حدود ۲۷ساله دارن هیچی اش نشده اینقدر که مامانم چیزی میذاره توش اخ نگفته عالیه ف ...

ممنون میشم  بگید چه فریزری  گرفتین منم ساید دارم اما همش کمبود جادارم بهترین گزینه به نظر شما چیه ممنون