2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیایین لطفا 👋

93 بازدید | 14 پست

شوهرم از 5صبح سرکاره تا 2 وقتی هم میاد سریع نهار میخوره یا میخوابه یا کلا تو گوشیشع تا شام ک بزور میاد بعد دباره سریع میره سر گوشیش تا اخرای شب ک همه خوابن هر روز روزا رو همینحوری طی میکنه دارم دیونه میشم شما بودین چکار میکردین😔نه حرفی ن درد دلی مردم از تنهایی

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

خب بهتره باهاش صحبت کنی یه وقتی در روز رو بذارید برای خودتون 

منم شوهرم خیلی تو گوشیه ولی به بهونه چیزی خواستن همش حواسشون پرت میکنم و مجبور میشه پاشه برام بیاره میاد پیم 😁😁😁

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام همینیم تقریبا، ۶ میره تا ۵ یا ۶ عصر میوه ای چیزی میخوره میخابه تا شام بعدم گوشی تا خواب

این وسطا خب حرفم میزنیم یکم🤔

والا متوجه اذبتی نشدم تاحالا 🤔😅

چون قبلشم ک خیلی خونه بود درد و دلی نمیکردم باهاش

یکم گپ و شوخی و مسخره بازی ک الانم هست

از سرکارشم تلفنی میحرفیم، بسه دیگه😅

!WTF : Wow That's Fantastic

منم همینم جا گوشی فیلم

صبح تا۱۱خوابه پامیشه براخودش شربت لیموعسل درست میکنه

حتی صبحانه نمیخوره میره شرکت تا ۱۰شب 

میادخونه خسته بلافاصله پاکامپیوتر فیلم تا دو سه شب

اگرکارش داشته باشم حاضرنیس فیلم لعنتی رواستپ کنه

منم همش تونی نی سایتم یا باپسرم وقت میگذرونم

تنها ناهارجمعه خونس منم تنهام خیلی

خب بهتره باهاش صحبت کنی یه وقتی در روز رو بذارید برای خودتون  منم شوهرم خیلی تو گوشیه ولی به ب ...

چقدر دیگه قبلا گوشی نداشت خیلی خب بود😔

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
چقدر دیگه قبلا گوشی نداشت خیلی خب بود😔

چرا گوشی نداشت؟ یعنی تازه گوشی گرفته ؟ خب شاید واسه همینه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم همینم جا گوشی فیلم صبح تا۱۱خوابه پامیشه براخودش شربت لیموعسل درست میکنه حتی صبحانه نمیخوره میر ...

من ازسرکارهم زنگ نمیزنه دیگه خیلی وقته خودشوغرق کارکرده

من گاهی کلیپ میفرستم خسیس یه گل یاقلب کوچولو میفرسته

گاهی هم هیچیییییی

خب بهتره باهاش صحبت کنی یه وقتی در روز رو بذارید برای خودتون  منم شوهرم خیلی تو گوشیه ولی به ب ...

من بهش گفتم میگه پسر درست کردم شبیه خودم بابچه حال کن  

کلا کم حرفه اما گاهی کارواجب دارم بی توجه 

من بهش گفتم میگه پسر درست کردم شبیه خودم بابچه حال کن     کلا کم حرفه اما گاهی کارواجب دا ...

😁😁😁 الهی کلا مردا یه بعدی هستن وقتی سرشون تو گوشیه انگار نمیشنون منم هر چی بگم اگه تو لحظه جوابمو نده بازیش تموم شد یادش میمونه انجام میده 

😁😁😁 الهی کلا مردا یه بعدی هستن وقتی سرشون تو گوشیه انگار نمیشنون منم هر چی بگم اگه تو لحظه جوابمو ...

من مزاحم کارش نمیشم وقتی سرکاره

اما توخونه حرصم میگیره شام هم تند تند سرپا میخوره برسه به فیلم انگارچه خبره

لیست خرید کلا میذارم رومیزش

تنها زخم کاری رو باهم میبینیم نمیشه حرف زد