2777
2789

چند روزه دارم unsolved هاشو میبینم به نظرم باحاله

یه جاهاییشم خیلی پیاز داغشو زیاد کرده

ولی پوستش خیلیییییی خوبه لنتی😬

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دختر باهوشیه ... اعتماد بنفسش خوبه ... مردم نظر مردم دهن مردم براش مهم نیست ... خودشو محدود شرایط نمی‌کنه ... مجبور به چیزی که دوسش نداره نمی‌کنه ... 

بدیلش یا اعتقاداتشم که به من مربوط نیست .

ولی به همون دلایل که گفتم دنبالش می‌کنم .

دوستش میدارم هم خودش رو هم ویدیو هاش رو❤️

عاااشقه چیزای ماورایی هستم بخاطر همین هم همیشه ویدیو هاش رو میبینم... خدایی دختر خوبیه... با اعتماد به نفس... متکی به خودش... با فرهنگ

خوبه دختر باهوشیه ... اعتماد بنفسش خوبه ... مردم نظر مردم دهن مردم براش مهم نیست ... خودشو محدود شرا ...

همه ویدیوهاشو دیدی،من ازت یه سوال کنم؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره بپرس

میگما یه بار تویه ویدیوهاش راجع به خواب

داشت میگفت:که همه ما ادما قبله اومدن به ااین دنیا یه دور زندگی ای که خواهیم داشت رو میببنیم

بعد خودش گفت تو ویدیو بعدیم میگم که چرا باوجودی که زجرا و سختیای زندگیمونو میبینیم،بازم انتخابش میکنیم

خب من اون ویدیویی که درااینمورد کفته رو نمیابم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

میگما یه بار تویه ویدیوهاش راجع به خواب داشت میگفت:که همه ما ادما قبله اومدن به ااین دنیا یه دور زن ...

عجیبه

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
عجیبه

اووووو