2777
2789
عنوان

یه حرفی دارم باهاتون.میشه بیاین؟

199 بازدید | 8 پست

خانمای گل. دوستای عزیزم. شماها شدین توی زندگیم یه نقطه امید. از وقتی وارد نی نی سایت شدم و تاپیکهارو میخونم میبینم واقعا ادم هایی هستند که شرایطشون خوب نیست. ولی میجنگن.صبورن. ولی من صبور نیستم. الان توی بددددددترین حالت زندگیمم. سردرگم بی پول بی شغل بی اعصاب و کلا همه چی بهم ریخته است. در ظاهر میخندم ولی ازدرون داغونم. دختری ام که اگه بهش بها داده میشد الان بهترین شغل رو داشت و توی بهترین دانشگاه درس میخوند.دختری ام که دوست دارم مستقل باشم و قدرتمند.که بقیه دخترا ببینن بگن ارع من میخوام مثل ایشون انقد قدرتمند و مستقل باشم که هیچ احدی دست کم نگیره منو. دستم بسته است و سردرگمم. نیاز  به یه آرامش خیلی زیاد دارم که یکی انگار از آینده بیاد بگه آرع میشع میشع میشع.تو‌میتونی و همه چه درست میشه.همونی میشی که میخوای.شماها نمیدونید چی میگم... ولی ازتون میخام درکم کنید و یه چی بگین دلم اروم بگیرع.خیلی تنهااام خیلی...دلم بعضی مواقع مرگ میخواد.....هعی خدا

درستع 

اما یاد بگیر 

زندگیتو با حرفای بقیع نسازی 

ک حرفاشون امیداتو زیرو رو کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ام یا تو منی؟!

منم دیگه خسته شدم حس ادمی رو دارم که کلی انرژی داشت کلی هدف و فکر الان رسیده به هیچ چون وسط هیچ بود ...همه هم میگن تقصیر ضعف خودمونه نمی دونم خدا شاهده ....

تو قوی هستی و وقتی به این باور رسیدی که در درونت استعدادها و نیرویی نهفته هست که میتونستی خیلی بهتراز این باشی،مطمئن باش میتونی،یه بار دیگه بلند شو و برای باز کردن پنجره های امید اقدام کن.منتظر نباش کسی از راه برسه و از روی زمین بلندت کنه،خودت با افتخار هر چه تمام تر بلند شو و تلاش کن.مطمئنم تو میتونی به اونچه که انتظارش رو داری برسی.