2777
2789
عنوان

بچه ها کمک!!!😟😟😟😟😟

140 بازدید | 6 پست

من کرونا گرفتمسع روز اسهال شدیییید دارم با تبو لرز و شکم درد

جوری ک هر ساعت شیاف میزارم دیگ جونی برام نمونده

همینک لرزم قطع میشه تب شروع میشه

حس خیلی بدیه 

شماها اسهال شدید تو کروناتون؟؟چیکار کردید تا کی خوب شدید؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

منم اینطوبودم

3تا پتو میزدم روم با استخون درررررد شدید

قرص سلوکسیب میخوردم

پلانتاژلم خوبه ها

قرص فمی لاکت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینطوبودم 3تا پتو میزدم روم با استخون درررررد شدید قرص سلوکسیب میخوردم پلانتاژلم خوبه ها قرص ...

منم سلکسیب دکتر برام داده میخورم

اسهالت چنروزه خوب شد؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
منم سلکسیب دکتر برام داده میخورم اسهالت چنروزه خوب شد؟؟

قرص هیوسین داد واسه دلپیچه و اینتا

داغونم.کرد

پلانتاژل خوبه

پارسال 10روزی درگیر بودم

امسالم یهفته ای

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم اینطوبودم 3تا پتو میزدم روم با استخون درررررد شدید قرص سلوکسیب میخوردم پلانتاژلم خوبه ها قرص ...

دستت درد نکنه خیلی کامل اطلاعات دادی

ب من لودراماید داده ک عوارض داره کاشکب پلانتژل میگرفتم 

اگ تا فردا خوب نشدم پلانتژل میگیرم😘

دستت درد نکنه خیلی کامل اطلاعات دادی ب من لودراماید داده ک عوارض داره کاشکب پلانتژل میگرفتم  ...

ان شاءالله که زودی خوب میشی😍😍

2790
2778
2791
2779
2792