2777
2789
عنوان

پرورش قارچ

918 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ما دنبال یه کسب و کار جدیدیم یکی از گزینه هامونم پرورش قارچ هست. میشه لطفا هرکسی اطلاعی داره راهنماییمون کنه. میخوام بدونم از صفر تا صد چطوره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اساتید سالن میزنن در حد چی تولید میکنن، خب معتبرا فروش خوبی هم دارن. رقابت سخته 

خب اگر محصول با کیفیت و خوبی باشه تو دور رقابت قرار میگیریم. میخوام بدونم قدم اول چی هست؟

من اطلاع خاصی ندارم ولی میدونم ک یکی از دوستای خالم قارچ پرورش میده حتی از دولت هم بازدید اومدن واسش و بهش امکانات دادن ک پرورشش رو گسترش بده درامد خیلی بالایی هم داره

کاربری دست خودم و ابجیمه
خب اینو مطمئنم از پسش برمیایم. فروشگاه زنجیره ای آشنا داریم. قارچ خوراکی. شما اطلاعی دارین؟

من خودم میخاستم دوره های آموزشی شو برم منتهی بعد از مشورت پشیمان شدم 

من از شرایط شما اطلاعی ندارم 

من اطلاع خاصی ندارم ولی میدونم ک یکی از دوستای خالم قارچ پرورش میده حتی از دولت هم بازدید اومدن واسش ...

ممنون عزیزم مدتیه کسب و کارمون رونق نداره و چندین شاخه مختلفو تجربه کردیم اما بی فایدست. میخوام بدونم سرمایه چقد نیاز داره

خب اگر محصول با کیفیت و خوبی باشه تو دور رقابت قرار میگیریم. میخوام بدونم قدم اول چی هست؟

ببین بازار قوانین خودشو داره من وارد نشدم. اگر دلسوز وارد به بازار پیدا کردی حتماً نصیحت و راهنمایی هاشو بشنو بعد تصمیم بگیر 

مطمئنا آونی که حداقل ده ساله تو بازاره یک تجربیات و امتیازاتی داره 

ممنون عزیزم مدتیه کسب و کارمون رونق نداره و چندین شاخه مختلفو تجربه کردیم اما بی فایدست. میخوام بدون ...

حقیقتا نمیدونم سرمایه چقدر نیاز داره عزیزم

انشالله ک موفق بشید گلم

کاربری دست خودم و ابجیمه
ببین بازار قوانین خودشو داره من وارد نشدم. اگر دلسوز وارد به بازار پیدا کردی حتماً نصیحت و راهنمایی ...

چقدر سخت شد. فکر میکردم همین ک بتونیم محصول خوبی ارائه بدیم و در رابطه با بازار فروش مشکلی نداشته باشیم دیگ مشکلی نباشه