2821
2789
عنوان

پرورش قارچ

918 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ما دنبال یه کسب و کار جدیدیم یکی از گزینه هامونم پرورش قارچ هست. میشه لطفا هرکسی اطلاعی داره راهنماییمون کنه. میخوام بدونم از صفر تا صد چطوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اساتید سالن میزنن در حد چی تولید میکنن، خب معتبرا فروش خوبی هم دارن. رقابت سخته 

خب اگر محصول با کیفیت و خوبی باشه تو دور رقابت قرار میگیریم. میخوام بدونم قدم اول چی هست؟

من اطلاع خاصی ندارم ولی میدونم ک یکی از دوستای خالم قارچ پرورش میده حتی از دولت هم بازدید اومدن واسش و بهش امکانات دادن ک پرورشش رو گسترش بده درامد خیلی بالایی هم داره

کاربری دست خودم و ابجیمه
خب اینو مطمئنم از پسش برمیایم. فروشگاه زنجیره ای آشنا داریم. قارچ خوراکی. شما اطلاعی دارین؟

من خودم میخاستم دوره های آموزشی شو برم منتهی بعد از مشورت پشیمان شدم 

من از شرایط شما اطلاعی ندارم 

من اطلاع خاصی ندارم ولی میدونم ک یکی از دوستای خالم قارچ پرورش میده حتی از دولت هم بازدید اومدن واسش ...

ممنون عزیزم مدتیه کسب و کارمون رونق نداره و چندین شاخه مختلفو تجربه کردیم اما بی فایدست. میخوام بدونم سرمایه چقد نیاز داره

من خودم میخاستم دوره های آموزشی شو برم منتهی بعد از مشورت پشیمان شدم  من از شرایط شما اطلاعی ن ...

معذرت میخوام کنجکاوی میکنم میتونم دلیل پشیمونیتون رو بپرسم؟

خب اگر محصول با کیفیت و خوبی باشه تو دور رقابت قرار میگیریم. میخوام بدونم قدم اول چی هست؟

ببین بازار قوانین خودشو داره من وارد نشدم. اگر دلسوز وارد به بازار پیدا کردی حتماً نصیحت و راهنمایی هاشو بشنو بعد تصمیم بگیر 

مطمئنا آونی که حداقل ده ساله تو بازاره یک تجربیات و امتیازاتی داره 

ممنون عزیزم مدتیه کسب و کارمون رونق نداره و چندین شاخه مختلفو تجربه کردیم اما بی فایدست. میخوام بدون ...

حقیقتا نمیدونم سرمایه چقدر نیاز داره عزیزم

انشالله ک موفق بشید گلم

کاربری دست خودم و ابجیمه
معذرت میخوام کنجکاوی میکنم میتونم دلیل پشیمونیتون رو بپرسم؟

اینجا من تو شهر خودمون نتونستم بازار پیدا کنم، باید چندجا حداقل بدونی تولید کردی سرمایه به باد نره 

ببین بازار قوانین خودشو داره من وارد نشدم. اگر دلسوز وارد به بازار پیدا کردی حتماً نصیحت و راهنمایی ...

چقدر سخت شد. فکر میکردم همین ک بتونیم محصول خوبی ارائه بدیم و در رابطه با بازار فروش مشکلی نداشته باشیم دیگ مشکلی نباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز