2777
2789
عنوان

صورتتون رو با صابون میشورین؟🥴😢

780 بازدید | 23 پست

⚠️مضرات صابون برای پوست صورت⚠️

1-عوض کردن pH طبیعی پوست

2-به وجود آمدن چین و چروک در صورت

3-کم کردن رطوبت طبیعی پوست

4-حساسیت زایی

5-بر جای ماندن بخشی از مواد صابونی بر پوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ن اصلا

ولی خیلیا رو دیدم با صابون لوکس میشورن و عالیه پوستشون

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
الان سیل میاد که نخیر ما با شامپو بچه میشوریم خیلیم عالی.😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂خود شامپو بچه هم به مرور زمان پوست رو کدر و تیره میکنه

مگه اینکه با توجه به شرایط خاص پوستی پزشک تجویز کنه

من تازه دو تا صایون صورت گرفتم ینی اونام اینجورین ؟راستی ینی  چی پی اچ صورتو عوض میکنه ؟

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

من تازه دو تا صایون صورت گرفتم ینی اونام اینجورین ؟راستی ینی  چی پی اچ صورتو عوض میکنه ؟

آره فرقی نمیکنه

یعنی پوست صورت حالتی بین اسیدی و خنثی داره که این حالت اسیدیش خیلی هم فایده داره واسه پوست مثلا باکتری های مضر رو از بین میبره

ولی اکثر صابون ها حالت قلیایی دارن و حالت اسیدی پوست رو از بین میبرن و باعث خشکی و کدری پوست هم میشن

😂😂😂😂😂خود شامپو بچه هم به مرور زمان پوست رو کدر و تیره میکنه مگه اینکه با توجه به شرایط خاص پوس ...

پزشک شامپو بچه هیچ وقت تجویز نمیکنه شاید صابون تجویز کنه اونم به طور درمانی بعد یک مدت که خوب شدی باید قطع کنی از فوم یا ژل شستشو استفاده کنی