2777
2789
عنوان

خارش بعد لیزر😖

1700 بازدید | 2 پست

سلام

الان هشت روزه لیزر کردم (الکس کندلا). دست ها و پاهام خارش دارند و وقتی هم میخارونم ملتهب میشن. هیدروکورتیزون زدم بهتر شده ولی خوب خوب نه. چه کنم؟تا کی ادامه داره ؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟؟؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

سلام چیکار کردی شما؟ خوب شد؟

منم نیم ساعت بعد لیزر خارش شدید شروع شد و ملتهب شده پوستم 

هیدروکورتیزون زدم و سیتریزین میخورم 

حتی پردنیزولون میخورم اما خوب نمیشه😭

خدا بزرگه...
سلام چیکار کردی شما؟ خوب شد؟ منم نیم ساعت بعد لیزر خارش شدید شروع شد و ملتهب شده پوستم  هیدرو ...

سلام عزیزم❤️

ببین من پوستم خیلی خشکه برای همین اذیت میشم. تا حالا پنج جلسه لیزر رفتم هرجلسه هم التهاب و خارش و دارم که دکتر گفت تا ۱۴روز طبیعیه . فقط نباید بخارونی و حتما مدام هیدروکورتیزون بزن. من الان هرجلسه همین کار و میکنم تا دو روز التهاب و قرمزی و خارش دارم بعد دو روز تموم میشه. فقط دفعه اول ۱۲روز طول کشید چون هنوز نمیدونستم باید چی بزنم خوب بشه. فقط مدام هیدروکورتیزون بزن . اگرم حس داغی توی پوست داری، زیر آب سرد بگیر یا کمپرس یخ. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.