2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زلف یا ذلف هایم را شانه میزنم🙄

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

از سرکار وومدم امروز خیلی شلوغ بودم 

همسرمم نیست که کمکم کنه کلی کار تو خونه دارم ولی حسش نیست🤕

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خوابیدم سرم درد میکنه 😢

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

از سر کار اومدم 

روز بسیار خوب و موفقیت آمیزی داشتم .در این سه سال اخیر بهترین روز کاریم بود .

شوهرم ماموریته و تا دو هفته نمیاد .

شام و نهارم را دیروز پختم واسه دو روز  .تا فردا شب غذا دارم .

خیلی خیلی خسته شدم از سر کار .ولی خستگی خوب .نشستم و دارم تو نی نی سایت تفریح میکنم .نی نی سایت این روزها برام مثل رفرش کننده شده   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...