2777
2789
عنوان

شام 😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 111 پست
عزیزمییی😍😍 خخخ الهیییی زود بره این تابستووون 😄😍

ایشالله🤲🤲😂😂🥰🥰🥰

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
فعلا ک نمیاد ما خوزستانی ها بدبختیم چند روزه همش هوامون شرجیه

ای ای ولی خدایی اینجا هم تابستون هاش افتضاحه چون رطوبتش بالاست قشنگ درک میکنم چی میگی

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکنه 😍 ما ماکارونی داریم

به به اشکنه رو یادم نبود میزارم تو لیست 😍😍

نوش جون تون😍😍

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
به به اشکنه رو یادم نبود میزارم تو لیست 😍😍 نوش جون تون😍😍

عاشقشم

ممنون عزیزم ❤

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
من از وقتی حامله شدم شوهرم نمیزاره بخورم .چندباری فقط دزدکی کیک زدم بر بدن    

وای منم الان ۶ ماهه وضعم همینه هی میگم به دنیا که بیاد اول میرم رستوران سر راه بعد سوپری بعد قنادی بعد میام خونه😂😂😂

اخی چقد دوس دارم گیلان رو    

جات اینجا خیلی خالیییی 😍😍❤

جاست       آش رششششششششششته

الهییی بفرماااا البته آش ما ترش است😍😍😍😂😂