2777
2789
عنوان

شام 😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 111 پست
نوش جون تون 😍❤

مرسی 

همچنین😘😘

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حال دلم خوب نی حوصله اشپزیم ندارم😕

چرا عزیز دل؟؟

زندگی به این خوشمزگی😍😍

به قول مادربزرگم سنگ هم از آسمون افتاد پلو و کاسه رو بردار بدو 😂

پیشنهاد من اینه که اول خودت رو به ی چایی دبش و بعد ی شام خوشمزه دعوت کن 😍

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
شامم آماده شده    خورشت قیمه بادمجون

چه کدبانووو به به نوش جون تون 😍😍

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
خوشبحالتون  بارون دارین اینقد دلم تنگ شده واسه باروون    

ایشالله بارون ما بیاد برای شما😍😍

من هوا سرد شدنی بیشتر کوفته درست میکنم یا ابگوشت اخه شووورم اش و سوپو بعنوان غذا نمیشناسه😖

به به گوفته 😍😍

وای همه ی آقایون همینطورن منم کنارش ی کوکویی چیزی میزارم سیر بشن 😂😂

لب نمیزنه

☹ حیف نیست ، شوهر منم اوایل متوسط بود مثل من عشق آش نبود ولی کم کم راه افتاد مخصوصا الان آش ترش رو خیلی دوست داره ، خلاصه که جات خالی ❤❤

وااااااااااای کتلت     چیزبرگر😱ذغالی😵بندری😐کیک شکلاتی🤥آبنبات 😬کباب ترکی😪مرررررررردم

😂😂😂خدایی نکن اینکاروووو الان من همه اش رو می خوااام 

اشکنه 😍

ما ماکارونی داریم

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
فدات 🥰🥰شما لذت ببر اش درست کنین بخورین  😂ما تو خوزستان کباب میشیم اخر

عزیزمییی😍😍

خخخ الهیییی زود بره این تابستووون 😄😍