2777
2789

بچه ها تاپیکا قبلیم هس باهام سرده توجه نمیکنه بهم بعد ادعا عاشقیشم میش پیش خونوادش اصلا سمتم نمیاد انگار من مهمونشونم فقط موقع خاب میاد خیلی مغروره خودشو میگیره منم سرد شدم ناراحتم هرچیم میگم درس شو  میگ باش ولی نمیش اینم چتامون من عمدا باهاش سرد شدم چتای آبی مال منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی اینطوری سرد حرف میزنین باهم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

چقدر بد باهاش صحبت میکنی 

چرا این طوری شدی؟

اگه قراره تبدیل به شوهر بشه بهت بگم که الان هر طور باشید باهم تا همیشه همونطورید 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

اینجوری ک نمیشه

اولا ک فقطبا صحبت کردن و تشویقشبعد هررفتار و توجهش مگر اینکه بتونی حلش کنی دوما این ادما درست نمیشن مدلشونه اگه میتونی با مدلشون کنار بیای ک هیچ اگر نه فقط عذاب میکشی

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه مشاوره ببرش 

اگر بی فایدست جدا شو بره

زندگی که شوخی و بچه بازی نیست

الانش اینه بعدش میخواد چی بشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
برید مشاور اگه درست نشد جدا شو

یکی میگه برید مشاوره من می خوام خودمو از پنجره بندازم پایین دیگه. امروز زنگ زدم مشاور برای 45 دقیقه 190 تومن میگیره. 45 دقیقه برای مطرح کردن مشکل مراجع هم زمان خیلی کمی هست مشاور تو اون 45 دقیقه فقط گوش میکنه به مشکل طرف اون وقت برای چی 190 تومن باید بگیره آخه؟ مگه سر گردنه هست یا مردم سر گنج نشستن؟ 😐😥

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )