2777
2789
عنوان

لعنتی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست
چرا به من میگی ؟!  همینا رو به پسر عموت بگو راحت شی از دستش

ب بابام میگ

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه اره  بهش بگو اهل رل زدن نیستم کلااا

ام حقش دادم پست قبلیمو بخون

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
بش گفتم ک من تو دیوونه عوضی  و نمی خوام داداچمی😏

خوب گفتی اون چی گفت 😂😂😀 

فضولم.نیستم# 😂😂😂 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
خوب گفتی اون چی گفت 😂😂😀  فضولم.نیستم# 😂😂😂

هیچ گفت باشه ولی تلافی میکنم عوضی فردا بیا خاستگاری چی بگم😐

هیچ گفت باشه ولی تلافی میکنم عوضی فردا بیا خاستگاری چی بگم😐

نه نمیاد 😐

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
کثافتو😐

اره بی شخصیت 😐😐

😂عشقی عابجی 

فدای تو 😂💚❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز