2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

1495 بازدید | 17 پست

سلام.دوستان من قبلا هم تاپیک زدم ولی نتیجه نگرفتم.من مبخوام ماشین ظرفشویی بخرم و فقط با توجه به شرایط میتونم ایرانی بخرم.مارک پاکشوما.اونم به شکل قسطی که برامون ۲۰ میلیون درمیاد.حالا میخوام به لطفی کنید اگر کسی پاکشوما داره بیاد نظرشو لگه ایا ارزش خرید داره یا نه.

هر چند که ما پول نقد برای خرید خارجی نداریم و شرایطی هم فقط ایرانی میتونیم بخریم.اما بازم اگر بدونیم خوب نیست خب نمیخریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من پاکشوما ندارم ولی ماشین لباسشویی همسرم محل کارش این مارکه، عالیه، بخر نگران نباش، اصلا قطعاتشون ایرانی نیس چون متأسفانه ایران هیچی تولید نمیکنه فقط مارکشو ایرانی میزنن مثلا بشه تولید ملی، اسنوا اگه ظرفشویی داره اونم خوبه قطعاتشون ال‌جی هس، امروز بخری بهتر از فرداس تو این اوضاع شیرتوشیر. 

من پاکشوما دارم  راضیم  هم تمییز میشوره هم مشکلی نداره  هر روزم استفاده میکنم  ...

منم فقط میتونم پاکشوما بخرم ولی میترسم.کم پولی هم نیست اخه.فقط یه سوال.مثلا ظرف ها بمونه و کمی خشک بشه اونارم میشوره؟

منم فقط میتونم پاکشوما بخرم ولی میترسم.کم پولی هم نیست اخه.فقط یه سوال.مثلا ظرف ها بمونه و کمی خشک ب ...

اره بابا این چ حرفیه من شده ظرفا دو روز توش بوده بعد شستم 

فقط یچیزی 

وقتی تازه تازه ظرف میزارم نصف قرص می اندازم 

ولی وقتی طولانی میشه یه قرص کامل می اندازم ک تمیز شسته بشه 

با نصف شسته میشه خوب ولی قریچ قریچ صدا نمیده 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
منم فقط میتونم پاکشوما بخرم ولی میترسم.کم پولی هم نیست اخه.فقط یه سوال.مثلا ظرف ها بمونه و کمی خشک ب ...

ببین عزیز فقط یه مورد بهتون بگم اینکه آشغال ظرفها و بگیر و بعد بزار تو ماشین کلا هر ماشینی با هرمارکی، مخصوصا مخصوصا پوست تخمه اصلا روی ظرفا نباشه چون راه تخلیه آب را میبنده وعلت اصلی خرابی ماشین ظرفشویی همینه.