2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😞💔

71 بازدید | 11 پست

بازم خدایا شکرت شاید حکمتیه که من باید ۶ روز قبل پریود علایم پریود داشته باشم و مطمئن بشم که حامله نیستم💔

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
منم 5ساله منتظرم ..دیگه خنثی شدم😞

الهی عزیزم من هفته چهارمم دنبال علایمم ولی این ماهم علایم پریودم اومده سراغم😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش بابا جای من بودیم با۱۰سال انتظار چکارمیکردین

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
هفته چهارم ینی بارداری؟

نه من طول دوره ام ۳۶ روزه اس عزیزم من باید هفته پنجم و رد کنم تا مطمئن شم حامله ام ک همیشه سر وقت پری میاد 😑

صبور باش بابا جای من بودیم با۱۰سال انتظار چکارمیکردین

خاله من سر سال ۱۰ ام دختر خالمو باردار شد اما من خیلی عجله دارم توهم بارداری میزنم 

خاله من سر سال ۱۰ ام دختر خالمو باردار شد اما من خیلی عجله دارم توهم بارداری میزنم 

منم بچم الان دوماهشه ..تا صبور و بیخیال نشی نمیشه من کلی دوا درمان کردم با استرس ولی جواب نداد ..همین ک بیخیالس شدم رفتم سرکار سرگرم شدم یهو فهمیدم باردارم دوماهه بود ک فهمیدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم بچم الان دوماهشه ..تا صبور و بیخیال نشی نمیشه من کلی دوا درمان کردم با استرس ولی جواب نداد ..همی ...

به سلامتی گلم ❤😍منم میزنم خودمو به بیخیالی دیگه 

به سلامتی گلم ❤😍منم میزنم خودمو به بیخیالی دیگه 

تنها درمانش بیخیالیه ..انقد ب من گفتم ولی گفتم اخه مگه میشه بیخیال باشم ..همش دنبال علایم بودم همش تاریخا رو چک میکردم نشد ک نشد ..دقیفا اون موقعی ک خودمو زدم ب بیخیالی گرفت