2777
2789
عنوان

کسی هست که بی بی منفی بوده ولی باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست
یعنی تا چند هفته منفی میشد؟ یه ماه عقب انداخته بودی تا مثبت شد؟ نگران نشدی چرا ننفیه و چرا پریود نمی ...

عزیزم کلا بارداری من خیلی متفاوته.من چهار روز به پریودم اقدام‌ روشروع کردم وگفتم نمیگیره دیگه ..شنیده بودم فقط بعد پاکی باید اقدام کرد تابگیره.تاریخ پریودم گذشت و دقیقا یماه و حدودا سیزده روز گذشت خیلی این روزها تست  و ازمایش خون و سونو رفتم ..سابقه عقب انداختن هم نداشتم وهمه سونوهامم خوب بود.گفتم پریود میشم دیگه چون سینه هامم درد شدید وکمر درد داشتم هفته اخر .یه روز یه بی بیچک دیدم گفتم بزنم الکی 😁مطمئن بودم منفیه ولی دیدم وای مثبته بااینکه چهارروز قبلش سونو رفته بودم ونگفتن بارداری🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دختر عمه م یک هفته هم از موعدش گذشته بود بی بی زد منفی بود تا بالاخره ازمایش داد فهمید بارداره البته بتاش کم بود ولی دوباره که تکرار کرد بالارفته بود الان دخترش ده ماهشه

یعنی تا چند هفته منفی میشد؟ یه ماه عقب انداخته بودی تا مثبت شد؟ نگران نشدی چرا ننفیه و چرا پریود نمی ...

خیلی نگران بودم و بیشتر متعجب که چرا باردارنیستم منفیه همه چیز پس چرا پریود نمیشم.

خیلی نگران بودم و بیشتر متعجب که چرا باردارنیستم منفیه همه چیز پس چرا پریود نمیشم.

دکتر بهت امپول پروژسترون یا دوفاستون نداد پریود شی؟ من ۳۸ سالمه هر ماه سر ساعت پریود میشدم. سیکلام ۳۰ روزه است. اردیبهشت کورتاژ کردم ماه بعدشم سر ساعت، ماه قبل ولی پریودی حدود ۲۰ روز عقب افتاد. دکترم سونو کرد و بعدم امپول بهم داد پریود شدم چند روز بعدش. خیلی استرس کشسدم چرا پریود نمیشم گفت واسه پرکاریه‌. چقد عجیب که دکترم رفتی و گفته باردار نیستی ولی هیچ اقدامی نکرده پریود شی ☹

احیانا" سیکلات نامنظم نیست؟ تخمک گذاریت اون ماه دیر بوده دیگه. سه هفته بعدشم نشون داده. طبق اینکه تخمک گذاریت رو بگیرین اونموقع همه چی درسته. عجیب اینه تخمک گذاری چرا اونموقع بوده 

آینده حتما" زیباست.🥰
ادم باید تا وقتی زنده س زندگی کنه😂 شوهرم 26 سالشه

از دست تو. زیر ۲۰ خطرناکه بارداری. همونطور که برای بالای ۴۰ خطرداره. حداقل واسه سلامتی خودت انقد عجله نمیکردی. حالا که نشده بخیر گذشته. ایشاله هر چی میخوای بشه. ولی تو قراره ۱۰۰ سال زندگی کنی انقد تند تند کاراتو نکن اخرش بیکار میمونی 😁😁😁

آینده حتما" زیباست.🥰
از دست تو. زیر ۲۰ خطرناکه بارداری. همونطور که برای بالای ۴۰ خطرداره. حداقل واسه سلامتی خودت انقد عجل ...

تو این اوضاع اخرش کرونا میگیریم میمیریم😂

تو چند سالته؟

و یار خوب تمام ماجراست..💔
تو این اوضاع اخرش کرونا میگیریم میمیریم😂 تو چند سالته؟

من دو برابر شما 😂😂😂 ۳۸ سال تمام 🙌

۱۳ ساله عروسی کردم. ولی دو ساله بچه میخوام و تو اقدامم‌. همسرمم ۳۷ سالشه 

آینده حتما" زیباست.🥰