2777
2789

بچه ها من باید دیروز پریود میشدم ولی نشدم هنوز. آخر هفته هم نامزدیمه البته جلسه خصوصی که میخوان نشون بیارن. میخواستم تا اونموقع حداقل خوب بشم چون پریودیام سخته و هم دل درد دارم هم صورتم و چشمام پف میکنه. زعفرونم خوردم ورزشم کردم ولی فایده نداشته چبکارکنم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حداقل ال دی بخور نیاد تا مهمونی تموم بشه

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
برو سوزن بزن زود پریود میشی

کجا سوزن بزنه

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
برو سوزن بزن زود پریود میشی

خو این سوزن ب طور متوسط هفت روز طول میکشه ک پریود شه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

رازیانه دم کن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗