2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

686 بازدید | 37 پست

سلام مامانا پنج شنبه سونوگرافي دارم خيلي استرس دارم،كسي ميتونه جنسيت ني نيمو حدس بزنه؟

بارداري من با پهلو درد شروع شد،بعدشم تخدمان چپم تير ميكشيد،اصلا تهوع نداشتم ،ب شدت بدغذاشدم و وزن كم كردم،اوايل ترشي و شوري دوس داشتم الان شيريني،تو چشم راستمvدارم،سينه راستم بزرگتره،موهاي بدنم زياد شدع،پوستم عالي شدع اصلا جوش ندارم،تست نمك واسم ابري شد،تست كلم واسم قرمز شد،سونوگرافي ميرم سمت راستم معاينه ميكنه،١٤هفتمه.ميب جنسيم صفر شده!ب نظرتون دختره يا پسر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم دختر

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
آها احساست میگه جنسیت چیه من احساسم میگفت دختره پسر شد خدا هزار مرتبه شکر 

تو عکس سونو قلب ۸هفته بچه شما سمت راست هستش یا چپ؟ 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

منم تو بارداری پسر موهای پاهام و سرم نسبت ب بارداری دختر خیلی زیااااد شد. سر سینه هامم تیره تر شدن

تخمدان چپم درد داشتم و پهلو دردم زیاد. بچه ولی اولش سمت راست رحمم بود

احتمالا برا شمام پسره

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

[QUOTE=206267081]تو عکس سونو قلب ۸هفته بچه شما سمت راست هستش یا چپ؟ [/QUOTE سمت  چب بود بچ ...

پس نظریه رمزی برای شما درست بود 

پسره 

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀