2789
عنوان

کلاس دوم

263 بازدید | 9 پست

سلام گلا میگم پسرم امسال میره دوم فکنم همون موقع بشه دندون در اوردن دخترم مسخوام یکم کارا بکنم میشه بگید کسایی که دوم دارن امسالم مشق دارن؟بشینم یکم دفترش گلو بلبل بکشم ؟یا چه دفترایی دارن یکم کمکم میکنسد؟

اخ عریبی همش استرس داری

اللهم صل علی محمد و آل محمد

گل و بلبل چرا می کشی؟

اره دارن

خودش باید بنویسه فقط وقتی نوشت شما یه نگاه بنداز ببین درست هست یا نه

بیشتر فارسی از رو باید بنویسن

یا تمرین ریاضی بیقیه اگه معلم خوب باشه مشق نمیده

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه جالب, کمی شرایطتتون شبیه من هست.فقط من دخترم کمی بزرگتره و ۴ سالشه.

من پرس و جو کردم مشق که دارن ولی دیگه سختی های پارسال رو نداریم انگار

من دارم خریدای خونه رو کم کم می کنم,فریزر رو پر می کنم

دفترهاش رو هم دارم به قول شما گل و بلبل می کشم😁می دم خودش رنگ بزنه سرش گرم بشه

شاید سوالم مسخره ولی دوم دبستان؟بعد عربی چیه؟

خب همیشه دست تنهام پاییزو هزار مور مریصی گفتم کارا کم کنم کار دوتا بچه قاطی نشه مغزم هنگ نکنه اینجام که کسی ندارم بدادم برسه غذایی بزاری بچه کوچیکمو نگه داره

چه جالب, کمی شرایطتتون شبیه من هست.فقط من دخترم کمی بزرگتره و ۴ سالشه. من پرس و جو کردم مشق که دارن ...

اره پارسالم میگفتن تزیین کنید .الان فقط دفتر مشق و املا اماده کنم کافیه نه ؟

گل و بلبل چرا می کشی؟ اره دارن خودش باید بنویسه فقط وقتی نوشت شما یه نگاه بنداز ببین درست هست یا ن ...

پارسال اینطور بود.میگفتن بچه سرخورده میشه من تا نصفه خوب پسس رفتم ولی بعد زایمان کارام زیاد شد کم می اوردم