2777
2789
عنوان

وسواس

89 بازدید | 9 پست

سلام دوستان امیدورام حالتون خوب باشه ..من وسواس شدید گرفتک بخاطر کرونا..همه چیزو باید ضدعفونی کنم بعد از ضدعفونیم باز حس میکنم الودن..

شما هنوز خریداتونو ضدعفونی میکنید؟

ای وای من وسواس دارم ن بخاطر کرونا 

کلا حالم از همه چیز بهم میخوره نمیتونم با کسی غذا بخورم 

کسی بالا غذام رد شه حس میکنم خاک انداخته تو غذام و ی فکرای مسخره ای ک بزور باشون کنار میام 

نه والا ول کردم من..قبلا دونه دونه کنسروارم الکل میزدم الان یه آب میگیرم و میزارم تو سوپر ..الان دیگه کرونا فقط از طریق تنفس وارد میشه سطوح بعد چند روز هرچی هم آلوده به ویروس باشه از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من وسواس دارم ن بخاطر کرونا  کلا حالم از همه چیز بهم میخوره نمیتونم با کسی غذا بخورم&nb ...

خیلی بده خوده ادم بیشتر عذاب میکشه ..اطرافیانم که ماشالله امادن واسه زخم زبون

سلام دوستای عزیزم, این لینکی که گذاشتم مربوط به پرسشنامه ابعاد اختلال وسواسه.

لطفا اگه از روانشناس یا روانپزشک تشخیص اختلال وسواس گرفتین به این پرسشنامه پاسخ بدین چون به شدت به کمکتون برای تموم کردن پژوهشم احتیاج دارم.

درضمن اگه تمایل داشته باشین در قرعه کشی شرکت داده میشین و هدیه کوچیکی دریافت میکنین🎁

پیشاپیش از همکاریتون سپاس گذارم.🌻🌻🌻

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm

خیلی بده خوده ادم بیشتر عذاب میکشه ..اطرافیانم که ماشالله امادن واسه زخم زبون

وای خیلیییی بد جور بده خیلی بد 

ما واسه کرونا چیزا رو میشوریم 😐با الکل احساس میکنم کرونا توشه 

اصلا میدونی حس میکنم همه چیزایی ک دارم باشون زندگی میکنم کثیفن حال بهم زنو چندشن😐بخدا دست خودم نیست احساس میکنم کثیفی داره غرقم میکنه 

وای باز شروع کردم😑خواهر برام دعا کن این وسواسم درست شه 

نمیدونم اسمش وسواسه یا مریضی روانی

2790
2778
2791
2779
2792