2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 69 پست
دیشب بعد از یکساعت دوتا خط پررنگ شد  امروز بعد از بیست دیقه فقط هاله انداخت  من و همسرم ...

بله. صد در صد. حساس شدن سینه ها هم معمولترین علامت بارداریه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
آره ولی از اول تاپیک همش دارم میگم ک بعد از بیست دیقه یه هاله انداخت میگن ک ده دقیقه اول باید بندازه ...

برا منم دیر هاله انداخت ولی مثبت بود

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آهان ان شاالله ک باردار باشی عزیزم منم امروز موعدمه ولی فعلا خبری نیست.همیشه از دویا سه روز قبل ...

منم امروز موعدمه ولی مثل ماهایه قبل درد شدید ندارم فقط خیلی کم کمرم درد میکنه...انشالله جفتمون مامان بشیم..شما کی میخوای بی بی بزنی؟

مبارکه گلم ❤

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
منم امروز موعدمه ولی مثل ماهایه قبل درد شدید ندارم فقط خیلی کم کمرم درد میکنه...انشالله جفتمون مامان ...

ان شاالله

دقیقا من هم مث شمام

من دوره هام از ۲۷ روز تا ۳۰ روز هست معمولا

همیشه هم ازدو یا سه روز قبلش لکه بینی دارم ولی الان روز ۲۹ هستم و هیچ خبری نیست

فقط صبحا یکم دلم تیر میکشه بعدم زود خوب میشه

و کمر درد دارم

اصلامث ماه های قبل نیستم...دل درد و سینه درد و لکه بینی و اینا اصلا

خدا کنه ک پری نیاد

اگه بخوام بیبی بزنم سه شنبه میزنم

شاید امروز فردا بشم.من ک فکر نمیکنم باردار باشم

من ماه ۱۵ اقدام هستم

شما چی؟

عزیزم گفتم ک بعد از بیست دیقه هاله انداخت میگن ده دیقه اول درسته نمیدونم این درسته یان

یا صب کن چن روز دیگه دوباره بزن یا برو آزمایش بده.خاهر منم مث تو بی بی چکش بعد نیم ساعت مثبت شد ولی خداروشکر حامله بود

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
ان شاالله دقیقا من هم مث شمام من دوره هام از ۲۷ روز تا ۳۰ روز هست معمولا همیشه هم ازدو یا سه روز ...

من ماه اول هستم😅انرژی مثبت بده چرا میگی فکر نمیکنی باردار باشی انشالله که هستی 

یا صب کن چن روز دیگه دوباره بزن یا برو آزمایش بده.خاهر منم مث تو بی بی چکش بعد نیم ساعت مثبت شد ولی ...

ان شاالله ک باشم منم خیلی وقته منتظرم برام دعا کن لطفا عزیزم

ان شاالله ک باشم منم خیلی وقته منتظرم برام دعا کن لطفا عزیزم

ایشالا با همین بیبی‌چک‌ دامن سبز شده.خاهر منم بعد ۷ سال خدا بهش بچه داد

من ماه اول هستم😅انرژی مثبت بده چرا میگی فکر نمیکنی باردار باشی انشالله که هستی 

خدا کنه همین ماه اول بشی

فکر نمیکنم چون ماه ۱۵ هستم.از اولش هی گفتم این ماه میشه ولی نشد.فکر نمیکردم اصلا ب یک سال بکشه ولی متاسفانه رد کرد از یک سال...سنمم همینجور داره میره بالا هیچی ب هیچی

حالا گفتم اگه این ماه نبود.سه ماه دیگه صبرکنم.داروگیاهی بخورم.ورزش و پیاده روی برم.شد شد‌نشد بعدش میرم کلینیک نازایی😔😔😔😔😔 

اصلا دکترا میگن یک سال نشدی باید بری کلینیک نازایی...ولی من فعلا موندم نهایت تلاشم رو بکنم بلکه با تلاش خودم و مهمتر از اون ب کمک خدا دیگه نازایی کارم نکشه

خدا کنه همین ماه اول بشی فکر نمیکنم چون ماه ۱۵ هستم.از اولش هی گفتم این ماه میشه ولی نشد.فکر نمی ...

خب دیگه شما دکترم نرفتی معلومه ناامید میشی عزیزم به نظرم همین ماه اگر باردار نبودی برو دکتر نزار سه ماه دیگه ....تو این دوره زمونه دیگه همه مامان میشن نگران نباش