2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 69 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باور نمیکنم میدونی چند ساله منتظرم میگن سر ده دقیقه درسته امروز برا من بعد از یه ربع بیست دیقه هاله ...

الهی شکررررررر 

اره بابا حامله منم دعا کن خونه دار شم 

چقدر حست الان میفهمممم شیرینه انگار باورت نمیشه یه نی نی داری 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
الهی شکررررررر  اره بابا حامله منم دعا کن خونه دار شم  چقدر حست الان میفهمممم شیرینه انگ ...

چشم عزیزم محتاجم به دعا

آره والا باورم نمیشه اخه یکیش بعد یه ساعت پررنگ شد یکیشم بعد بیست دیقه فقط هاله انداخت🙁

من پری هام منظم نیست هر ماه میشم ولی تاریخش اصلا منظم نیست ماه قبل چهارم شد این ماه هنوز نشدم

آهان

ان شاالله ک باردار باشی عزیزم

منم امروز موعدمه ولی فعلا خبری نیست.همیشه از دویا سه روز قبلش لکه بینی داشتم ولی الان هیچ...دارم دعا میکنم پری نیاد😣😣😥😥

اگر منفی باشه اصلا هاله نمینداره ماهم تجربه کردیم این با تاخیر هاله انداختن رو و الان نی نی ها کنارمن. خمین الان پاشو برو آزمایشگاه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
اگر منفی باشه اصلا هاله نمینداره ماهم تجربه کردیم این با تاخیر هاله انداختن رو و الان نی نی ها کنارم ...

دیشب بعد از یکساعت دوتا خط پررنگ شد 

امروز بعد از بیست دیقه فقط هاله انداخت 

من و همسرم هردو مشکل داریم 

ولی خب یه هفتس سینه هامم حساس شدن الان بهتر شده البته 

حس پری هم دارم ولی نگاه میکنم میبینم هیچی نیست 

بنظر شما واقعا باردارم؟

ان شاالله ک هردومون بارداریم به حق امام حسین 

الهی آمین

ب نظرم شما برو آزمایش بده دیگه خیالت راحت شه

درسته عادتت بهم ریخته ولی خب از چهارم تاالان خیلی گذشته

بعدم بیبینت مثبت شده

ان شاالله آزمایشتم مثبت میشه

فقط خبر خوشش رو ب ماهم بده حتما

الهی آمین ب نظرم شما برو آزمایش بده دیگه خیالت راحت شه درسته عادتت بهم ریخته ولی خب از چهارم تاالا ...

آره ولی از اول تاپیک همش دارم میگم ک بعد از بیست دیقه یه هاله انداخت میگن ک ده دقیقه اول باید بندازه نه بعدش

آره ولی از اول تاپیک همش دارم میگم ک بعد از بیست دیقه یه هاله انداخت میگن ک ده دقیقه اول باید بندازه ...

منم شنیدم بعد از ۱۰ دقیقه درسته

ولی خدارو چ دیدی.ان شاالله ک درسته

چون من هر وقت بیبی میزدم اصلا اصلا هیچوقت حتی ی حاله کوچیکم ننداخت.حتی بعد از ساعتها

اوایل خیلی بیبی میزدم

دیدم همش منفیه دیگه بیخیال شدم...کلا دیگه گفتم بیخیال من ک باردار نمیشم حداقل ورشکسته نشم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا ب خدا .... هی بیبی منفی

الان ماهاست ک نزدم.همیشه هم سر وقتم پری شدم

حالا فعلا خبری نیست.کاش پری نیاد.